Meraba kızlar sizinle doğum hikayemi paylaşmak istedim öncelikle rabbim herkese nasip etsin anneliği inşallah…
Hamileliğin en başından itibaren ben ne zaman doğurcam dedim hep çünki bulantılar, tiskinmeler, ağrılar, kramplar, sancılar en önemliside down sendromu riski var dedi doktorum ben Allah tan gelene razıyım dedim hep inandım, güvendim, dua ettim binlerce kez şükürler olsun bebeğim kucağımda sağlıklı🤲
Doğuma gelecek olursak o sabah 7 de yatışım yapıldı,8.30 a kadar hazırlık vesaire nst ye bağladılar derken saat geldi indik ameliyathaneye heyecan, korku var tabi üşümekten titredim orda anestezi uzmanı yapmam gerekenleri anlattı önüme hemşire geçti iğneyi hiç duymadım.. Sonrası hemen uyuştu bi sıcaklık hissettim bacaklarıma aşağıya ve yatırdılar beni sonta taktılar mideme bulantı geldi istersen kusabilirsin dediler ama mide boş olduğu için olmadı 5 dk içinde geçti zaten doktorum başladı ameliyata 10 dk içinde bebeğin doğdu göstereyim mi dedi doktor ve perde arkasından gösterdi o an başladım ağlamaya sesinide duyuyorum o anki his, duygu o kadar farklı ki 🙏
Hemen temizleyip getirdiler yanıma kokladım cennet kokuyordu 😪 biz odaya gidiyoruz orda görüşürüz dedi hemşire ve gitti bebeğim yanımdan
Benide 10 dk içinde odaya götürdüler…
Spinalden korkulacak hiçbişey yok genele göre çok çok iyi sadece sakin olmak gerek
Şimdi bebeğimle evdeyiz toparlanmaya çalışıyorum varsa sorularınız alabilirim hemen cevaplayamazsam kusura bakmayın hakkınızı helal edin ☺️uzun oldu birde

hilalmevsim_3467 saglikla büyüsün bebisin canim,maşallah.Peki doğum sonrası uyuşukluk gidince ağrın çok oldu mu,nasıl ilerledi süreç paylaşırsan sevinirim.

Hande1nur amin inşallah canım sağolasın… Darısı başına… 2 saat içinde ayaklarımı oynatmaya başladım uyuşukluk geçiyodu yani ağrıda başladı karnımda ama karnımda kum torbası vardı onunda etkisi büyük ağrı kesici iğne yaptılar 2 saat sonra o fayda etti ilk ayağa kalkınca önüme değil karşıya baktım 2 tur attırdı hemşireler gayet iyisin dediler… 2. Gün vücudum şişmeye başladı anesteziden dolayı olmuş bildiğin balon gibi heryerim özellikle ayaklarım bacaklarım yürüyebilsem geçer belki ama çocuğu kime bırakayım… Böyle işte canım varsa başka sorun alabilirim ☺️

Gzdfth95 Takarken uyuşuk olduğun için duymuyorsun çıkarırken iğne ucu girmiş kadar acıyo çok az yani endişe etmeyin

Hmzm65 Teşekkür ederim en güzel doğumu yaşatsın rabbim herkse 🙏 evet risk var demişlerdi hamile iken ama ben aldırış etmedim rabbime sığındım… Binlerce kez şükürler olsun ki gayet iyi bebeğim… Demem o ki kimse olasılıklara kafa takıpta hamileliği berbat etmesin Allah büyük vesselam 🤲

Minik-mucizem1928 Aklıma hiç korkuyu getirmedim herşeyi akışına bıraktım zaten ameliyat esnasında başınızda bekleyen hemşire oluyo midem bulanıyo diyince bile hemen bişey yapıyo 5 dk içinde geçiyo ilki benimde geneldi ama spinalin tadı da başka 😉