mercimeginannesiiii EsraYsf Evet evet bildiğimiz sabun. Ben evde lekesi çıkmayan ne varsa onla çıkarıyorum. Elbezindeki lekeleri çamaşır suyu bile çıkarmazken beyaz sabun anında çözüyor lekeyi.
Deletedmom62627 byzknn ilk yıkadığımda 60 da yıkadım kullanmayabaşlarşdıktan sonra 30da yıkıyom kirlenmiyo çünkü çok
dlrdnmzaln EsraYsf e bebekte çamaşır suyu tozu var. 2 senelik domestosla 90 derecede bile çıkmayan kan lekesini tek yıkamada çıkardı. Kesinlikle denemelisiniz.
dlrdnmzaln EsraYsf evet renklilerde de kullanılıyor. Gerçekten mucize bişey ben asla beklemiyordum sadece öylesine denemek için almıştım ama kesinlikle denemelisiniz.
BesteKc byzknn 30 derece 1400 ya da 1200 sıktırma yaptım. Kurutma makinesi yapmadım. Hiçbir şey olmadı hiçbirine aynı boyutta aynı şekillerde duruyorlar 😂😂
Hlt-seyma21 byzknn bu arada hacı Şakir granül sabun kullandım 30 da yıkadım 1000 devirde sonra ütüledim dizdim tek tek 31. Haftada hepsini bitirdim yapamam diye. Mis gibi beyaz sabun kokuyor 🥰 yıkarken yiyesim geldi.
Kizannesi92 byzknn 30 derecede önce seksen dakika yıkıyorum içime sinmiyor 40 dk kısa programda yine yikatiyorum gece açıyorum zaten çok yakmasın elektrik diye 😁
Kizannesi92 1408 ben daha yeni başladım tüm elektronik aletleri gece kullanıyorum ama daha fatura gelmedi 😁 siz faydasını gördünüz mü
Suzan-mustafa55 byzknn 15 dk 30 derecede yıkadım ben ona rağmen rengi karışan olmuş dikkat et yada renk koruyucu al kuzu