byzknn Kızlar giysilerini yıkamaya başlicam artık ağırlaşmadan , yeni alınan kıyafetleri yıkamak için hangi program kaç derece yeterli oluyor ve sıkma derecesi 🙈😊
UmutsuzPolyanna byzknn ben 30° de 600 devir 38 dk kısa program yaptım hepsini bir yıkadım sadece solacak renge sahip olanları ayrı yıkadım deviri çok yüksek olmadığı için ütüsü de kolay oldu çok kıvrışmamıştı deterjanı çok koymaya gerek yok canım zaten lekesiz filan oldukları için zor arınır
mervesglm byzknn renkliler 40da beyazları 60ta 1000 devirde yıkadım bebek deterjanı ile. Tekstil olduğu için anne mesleğim onların ne şartlarda dikildiğini biliyorum ve midem almıyor. 2. El aldım birçok kıyafetini ben birde onlarıda aynı derecede yıkadım yine. Bundan sonrasında hepsini 40ta yıkarım. Çekme ihtimali olanları yüksek derecede yıkama tabi.
EsraYsf Kizlar birde lekeli olan bebek.kiyafetlerini ne çıkarır yani okadar yikadim ettim.cikmiyor öneriniz var mı acaba kesin şunu yap dediginiz
mercimeginannesiiii EsraYsf Beyaz kalıp sabun. Çıkarmayacağı leke yoktur diyebilirim. Tabi içeriği bebek kıyafeti için uygun olmayabilir. Ama sonradan bebek deterjanıyla makinede yıkanacağı için ben kullanmayı düşünüyorum.
dlrdnmzaln EsraYsf e bebekte çamaşır suyu tozu var. 2 senelik domestosla 90 derecede bile çıkmayan kan lekesini tek yıkamada çıkardı. Kesinlikle denemelisiniz.
gmzns byzknn 30 derecede yıka zaten pis değil tozu gitsin yeter yüksekte yıkama çekiyor sonra bilgin olsun yüksekte yıka diyenleri de dinleme
Madonna Ben beyazları 40 da yıkıyorum ama renklileri 30bda yıkıyorum canım. 30 dk 1000 devir sıkma kullanıyorum.
mercimeginannesiiii byzknn Renklileri 30 derece 1200 devir sıkma. Beyazlıları 40 derece yine 1200 devir sıkma yaptırdım. Nohut battaniye peluş battaniye vs onları da 20 derecede yıkadım.
EsraYsf mercimeginannesiiii deneyeceğim bu bildiğimiz beyaz sabun dimi hani duru hacisakir vs falan olanlardan
mercimeginannesiiii EsraYsf Evet evet bildiğimiz sabun. Ben evde lekesi çıkmayan ne varsa onla çıkarıyorum. Elbezindeki lekeleri çamaşır suyu bile çıkarmazken beyaz sabun anında çözüyor lekeyi.