eceturan Popcorn 35+4 cok erken. Dr.lar nisan bekliyorlar kanli mukus. O olmadan 2 cm den sonra acilma olmaz
eceturan Popcorn birde 39 haftada dr gittim. 2cm oldu aciklik dedi dr bi kac gun nisan geldi. En son elim kadar nisan geldi. Cekmemle su geldi. Dr gittim kanli mukus devam etti gelmeye 4cm oldu 5 6 derken dogurdum. 🥰
Popcorn eceturan açılma var nişan y eceturan yani şu an nişan ibaresi yok, kızlardan biri gece düşürmüş olabilirsin diyor mümkünmüş doktor demiş. Ama her hangi bir belirti de yok. Doktor tuşe kontrolü yapmasa anlamazdım bile açılma olduğunu
Popcorn 123456856 bence bu açıklığı 38de görseydi doktor suni sancıyla beni de alırdı ama 35 içinde oldu diye almadılar doğuma erkendi ve prematüre olarak geçiyordu çocuk
Popcorn Oguzhanberraselina 38e yeni girdim 39u da bitirmek istiyorum aslında istediğim 1 ya da 2 hafta doğurmamak
eceturan Popcorn hayir mumkun degil. Bende oyle telqslaniyodum. Olurmu degilmi diye. Nisan bi kere gelmiyo. Nisan 2cm den sonra her seferinde gelir. Bende 3 gun boyunca geeldi. Doguma alirken bile yuksek miktarda nisan geldi. Gormemen dusurmus olman mumkun degil. Cunku bende 2cm dn sonra geldi. Her acilmanda dokuluyor rahim agzin yumusuyor basinin gelmesi lazim o yuzden surekli gelck dedi dr
Popcorn alparslanin_annesi benim annem de öyle hep suyu geldi ancak beni şaşırtan açılma olup nişan gelmemesi
alparslanin_annesi Popcorn kuzum nişan herkeste gelmiyor malesef bilmiyorum doktorlar daha iyi bilir 😊
Minanne @eceturan sizi başka bir tartışmadan beri takip ediyorum ne zaman doğum yapcaksinizndiye çok sevindim geçmiş olsun hayırlı olsun 🌺 benim de sizin gibi oluyor sanırım Nisan geldi dün akşam bekliyorum. Peki sizde arada şu da geliyor muydu az az. Ben uzun süre yatıp kalkınca sulu oluyor iki sefer çok geldi ama susuz kalma gibi bı durum olmaz değil mi. Bebeğin hareketlerini takip ediyorum
eceturan Minanne merhaba dun yaziyordum size. Bebegim uyandi vs yetisemedim kbkmayin. Cokk tesekkur ederim. Allah sizlerede kolay dogumlar versin. Evet arada hatta wc ye gidip peceteye sildigimde geliyordu. Su konusunu bilmiyorum en son suyum geldi diye gittim dogurdum ama suyumdegilmis dogumda patlattilar. Dr gitseniz daha iyi olur sizin icin. Rahatlarsiniz. Hem acilmalariniza bakar.
beyzanurgcl Popcorn benim nişanım gelmeden 4cm açılmam olmuştu sancı çekerken nişan geldi tam 39 haftalıkken
sematurkoglu Popcorn öyle hissediliyor ben o açıklıkta epoduralliydim sancım yoktu ama nst de sanci çıkıyordu. makara badki yapıyorsa bebeğin gelmesi yakindir
Meowduman Popcorn nişan gelmeden 3 cm acilmam oldu muayenede söylediler. Bir hafta sonra da suyum gelince doğum yaptım