Popcorn Merhabalar kızlar 👋🏼 35+4te 2 cm açılmam olduğunu söyledi doktor. 38 oluyorum yarın bu zamana kadar nişan gelmedi, nişan gelmeden açılması büyüyüp doğuran var mı ? 😮💨
Zehrakhr Popcorn evet benim kuzenime doktoru öyle demiş her kadında çok kıvamlı olmak zorunda değil gece idrarında falan yapmış olabilirsiniz demiş
Popcorn Crcs nasıl oldu peki nişan gelmedi ama 4 cm açılma oldu doğuma mı girdiniz ? Bi de kaçıncı haftaydı ? 😃
Crcs Popcorn gebelik kolestazi çıktı 34. Haftada doktor değer az da olsa düşse de Bi kere çıktı ben seni 37′de doğurtacağım dedi. 37+0 çatı muayenesi yaptı ve 4 cm dedi 37+2′de Suni ile doğum başlatıldı. Hiçbir şey yapmadım hiçbir şey gelmedi. Teşekkür ederim Allah’ım modundayım 😊
Popcorn Zehrakhr ya gitti mi acaba ya 🥴 2 damla kan geldi öyle gittim hastaneye ama doktorlar basıdan ötürü kılcal damar çatlamış dedi ancak 2 cm açılma var hiç bir şey anlamadım
Popcorn sematurkoglu peki 6cm kadar sancınız oldu mu kendi mi açılma yaptı ? Şu an sancım yok ama rahim ağzında makatta hissediyorum çocuğu
nese-kasap Benim ilk kızımda geldi ikincisinde nişanda sancım da gelmedi demek ki normal bi durum üçüncüsü basıl olacak merakla bekliyorum
Popcorn nese-kasap ne nişan ne sancı vardı nts bağladılar çünkü ama 2 cm açılma var demek ki tıkaç hala orada
Popcorn 123456856 doğuma almadılar beni kontrol et kendini dedi doktor kanaman olursa gel dedi o zaman prematüreye gidiyordu çocuk çünkü
sematurkoglu Popcorn öyle hissediliyor ben o açıklıkta epoduralliydim sancım yoktu ama nst de sanci çıkıyordu. makara badki yapıyorsa bebeğin gelmesi yakindir
Oguzhanberraselina Popcorn canim bence sancin yoksa sicak duşa gir sonrasinda çömel kalk hareketi yap evde eger olates topun varsa ileri geri yap.yuvarlak çiz etrafında çok ise yarar
Popcorn Oguzhanberraselina 38e yeni girdim 39u da bitirmek istiyorum aslında istediğim 1 ya da 2 hafta doğurmamak
Popcorn alparslanin_annesi benim annem de öyle hep suyu geldi ancak beni şaşırtan açılma olup nişan gelmemesi