Ezo25 Kızlar ben kaset test yaptım ilk başta hayal gibi bir çizgi gördüm ışıkta sonra kuruyunca kırmızılaştı çizgi çift oldu diğer yaptığım testler de kuruyunca hiç böyle olmuyordu ?????? Bu durumu yaşayan acil yazabilir mi?????
Bahar1508 Ezo25 ben yaşadım eğer hamile değilsen aslanı çizgi çıkmaz aslında orda idrar kalmış cigi cıkmış. Silik ama yavaş yavaş cıkıyor ya çizgi sonradan kırmızı olmuş yani
Sevi_l Ezo25 silik çizgi çıktıysa hamilesiniz bende öyle oldu ben sakladım bir gün sonra bakınca kırmız olmuştu
Melekk8 Ezo25 bende yaşadım canım iki testte hem de önceden hiç böyle başıma gelmiyordu ama hamile değilmişim bence testin üzerinde yazan dakikayı geçince itibar etme
Melekk8 Ezo25 kuzum bende çok test yaptım başıma gelmemişti umutlandım ama hamile değilmişim bence testi tekrarla🥰
Ezo25 Deletedmom_13 3 damla damlattım :( birde çok sonra çıktı diğer yaptıklarım da asla çıkmamıştı kuruyunca
minikmucizemmmmmmm Ezo25 canım sabah ilk idrarınla yap en doğru sonucu alirsin ve bizimle paylaş umarım hamilesindir ☺️