moom222 Kızlar önerilerinizi ala bilirmiyim ben Atlas diye düşündüm 16 haftaligim cinsiyetimiz kesin bu arada sizler ne onerirsiniz bana
Sm_dmr moom222 bizimde erkek bende daha karar veremedim ama Fatih Enes Yiğit han Mücahit Ebubekir Ahlas (en beğendiğim aslında)😂 Hamza Alparslan Bunlar düşündüklerim ☺️
Htccprz moom222 Atlas Ege diye bir isim duymuştum bugün kulağıma hoş gelmişti,benim cinsiyet belli değil henüz bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum nasip olursa,Alp Arslan düşünüyorum eğer erkekse bakalım 🐣😊
moom222 Annehayalim ayh Yahya arkdasmin kocasın in adı ya ondan koymam heralde cnm hiç sevmiyorum adamı 😅😅😅😅
moom222 miraninannesii bnde Muhammed çok koymak istedim ama bu isim çok önemli anne babanın da bu isme göre davranmasi lazım insan nefsi yapa bilirmiyi bilmiyorum
miraninannesii moom222 inşallah o isme layık olmaya calisicam canım hep hamile kalmadan önce rüyamda görüyodum o yüzden koyulmaliymis
Umranalkan moom222 benim esim Muhammed Ama icki gezme tozma obicim.. ismine yazik diyorum oyüzden bu zamanda zor
Gagi Ben atlas çok istemiştim. Eşimin babası rahmetli Enver olsun dedesinin adı dediler tamam dedim. Atlas çok yanına yakışmayınca Erim koydum. Enver Erim çok guzel oldu 😊 Erim de nadir bi isim düşünebilirsin.
moom222 Sinem-123 sizde mi tek isim düşünüyorsunuz yoksa yanina koyacakmisiniz bir isim daha bn nedense tek seviyorum ismi ya tek mi koysam çift mi koysam bazen kararsız kalıyorum 🙄