Deletedmom7373700 ben evlendikten hemen sonraki üç ay içinde adet düzensizliği yaşadığım için kadın doğuma gittim. Korunmuyorduk ve 3 ay geçti gebelık olmuyordu, ve aşırı düzensizdi reglim. Alttan muayene oldum 2 farklı doktora ikiside pcos dedi. Pcosla o zaman tanıştım. İnternetten araştırmadığım yer kalmadı, tabi bu süreçte ben çok stres olmuştum. Testlerimi yaptırdığımda sadece indülin direncim çıkmiştı. 6-7 kg verdim. Aynı zamanda pcos için aktara gidip bitkisel bi kür kullandım. Herşey nasip kısmet işi tabiki rabbim ne zaman isterse o zaman oluyor. Ama bazı şeyleride vesile kılıyor. Bitkisel kürlerden 2 ay sonra hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kısacaso pcos gebelik için engel değil bu düşünceyi çıkar aklından:) sağlıklı beslen, paket gıdalardan uzak dur. Bildiğin güvendiğin bi aktar varsa ora ile görüşebilirsin. Ben sana yanıklar baharatı önericem. Intgramdan da bulabilirsin gidip bizzatta görüşebilirsin. Buraya gidip bitkisel tedavilerden sonra hamile kalan çok tanıdığım var.