Htcerdogn Svvl34 kuzum bugüne kadar yüzümde bi tane sivilce leke olduğunu bilmem. Ne ergenliğimde ne paket paket cips yediğimde hiiç olmazdı ne zaman hamile kaldım aylardır yüzüm sivilcede değil ama kırmızı kırmızı kavarcıklar var. Hormonlardan demekki
Svvl34 Htcerdogn evet içinde irin yok gibi dimi? O şekil de sırtımda bi kaç tane çıktı… aynı benimde hiiiç bilmem şu yaşıma 🤦🏻♀️
Yanne Svvl34 benimde o haftalarda yanaklarım sivilce dolmuştu sırtımda ama 19+4 haftalığız şuan hepsi geçti
superrmomy Svvl34 ilk gebeliğim de inanılmaz sivilcelerim vardı, bu hamileliğimde hiç çıkmadı 🤷♀️ Masallah deyim 😇
Nermin_nur1 Svvl34 bendede oldu canım hatta çirkinleşirsen kız geliyor derledi bana 😂 kızım olacak inşAllah 😂 ilk aylar bende hep sivilceli geçirdim çünkü 😂
Svvl34 Nermin_nur1 hadi bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ilk gebeliğim 🙏🏻 😊😊
Aysimam61 Svvl34 aynı şeyleri yaşıyoruz benim yüzümden çıkmaz sivilce mide bulantim da yok geniz akintim çıktı çok kötü o midemi bulandırıyor sadece
Nazlimom Citlenbik evet erkek cinsiyeti, çevremde kız olanların genelinin burnu büyüdü ve yüzü lekelendi sivilce çıkardılar
mervemacin Svvl34 benim yaralar oldu sivilceler yüzümde ve oğlum olacak 5. Aydayım hamilelikte 🙈 ve aşırı tüylenme oldu vücutta karın bölgesinde özellikle 😭
Svvl34 mervemacin ay kıyamam ya.. Bence bünye ye göre değişiyor. Kimisinde hiç birşey olmuyor. (Kız-erkek) kimisinde sivilce vs hepsi oluyor (kız-erkek). Benim gibi olan kişileri okudukça rahatladım. Bana çok erken gelmişti bu durum çünkü :) 🥰