Svvl34 Merhaba kızlar 9. Haftaya girdik yüzümde ve sırtımda ara ara sivilcelenmeler oluyor? Ve şiddetli baş ağrım var. Benim gibi bu durumu yaşayan hamişler oldu mu? :/
Citlenbik Nazlimom oğlun mu olacak acaba benim ilk hamileleiğimde yüzüm çok güzelleşti cildim şuan resmen mayın tarlası ama cinsiyet bilmiyorum daha
Svvl34 Citlenbik bence pek cinsiyetle alakası yok sivilcenin. Çok kişi var yüzü sivilce olup erkek olan, yüzü çok güzelleşir kız olan :) ama uzun sürmesi korkutur :)
Nazlimom Citlenbik evet erkek cinsiyeti, çevremde kız olanların genelinin burnu büyüdü ve yüzü lekelendi sivilce çıkardılar
Citlenbik Svvl34 var sakın sivilce giderici ürünler kullanma bebeğe o kimyasallar zararlı ben bebek şampuanı ile yıkanıp yüzümüde öyle yıkıyorum hamilelikten zaten her akşam bebe şampuanıyla yıka biraz sakinleşiyor cilt ama sakın kimyasal ürün kullanma yada mustela yıkama jeli al
Cansel3441 Benimde çıktı yüzümde sivilce 7. Haftadan beri var bide bende sivilce çıkınca hiç geçmek bilmiyor yerleşiyor oraya 😒 önlemek için beyaz sabunla yıkıyorum üzerine bepanthol nemlendirici sürüyorum
Svvl34 Cansel3441 bende çok dikkat eder oldum makyaj falan yapmıyorum cildime özellikle.. dove sabunla yıkıyorum nemlendirici sürüp yatıyorum ama yanak bölgelerimde 3-4 çıktı hormonlar tavan sanırım :)
Svvl34 Aysimam61 geçer mi diye bakıyorum biri geçerken ufak bi tane daha çıkıyor. İnşallah çok uzun sürmez sivilce çıkması :) yüzüm de hiç sivilce çıkmazdı bu yaşıma kadar bide cildim öyle yağlı bir ciltte değil kuru bir cildim var. Hamilelikte mide bulantı vs. Olmadı ama sivilceye baya şaşırdım :/
Aysimam61 Svvl34 aynı şeyleri yaşıyoruz benim yüzümden çıkmaz sivilce mide bulantim da yok geniz akintim çıktı çok kötü o midemi bulandırıyor sadece