Cotanakk 38+6 hiç açılma yok. Arada kasılmalar oluyor. Cinsel ilişkş ile açılma sağlayabilir miyim? Bu yöntemin işe yaradığı doğru mu?
CansuDRY Cotanakk Bende işe yaradı. Sabah ilişki oldu. Gece hastaneye gittim. Ertesi gün doğurdum. 38+3′te.
Cotanakk Zehra9616 öyle diyorlar ama gerçek mi gerçekten yaptım oldu diyen biri var mı diye merak ettim
Efnan-77 Cotanakk evet banada doktor dene dedi şimdi ama 40+1 oldumzor yrüüyorum doktorumda cumartesi günü gel dedi istersen suni verelim bende kararsızım
Zehra9616 Cotanakk bebem kanalda 2 cm acilmamda var amma bebem cikmiyo😅 38+4 artik abiside bıktı beklemekten ama gelmiyo😄
Cotanakk Zehra9616 oo siz en azından önünüzü görmeye başlamışsınız ben 38+6da ne açılma ne kanal ne sancı hiçbişey yok🤣
Zehra9616 Cotanakk kanal icin plates topunda hopla zipla hareket yap jyi oluyo benimde cikmisti tekrar soktum valla topla
Cotanakk Zehra9616 pilates topum yok ya keşke alsaydım eşime söyledim yarın alacak doğumdan sonra da zayıflamak İçin lazım olur teşekkür ederim 😁
Cotanakk Efnan-77 bana da doktor en fazla 41e kadar beklerim kendi sancın gelmezse istersen suni veririm dedi ama kanala girmeden ya da açılma olmadan suni sancı veriliyor mu ki
CansuDRY Cotanakk Yoktu. Gece hastaneye gittiğimde 2 cm açıklığım ve nstde sancım vardı. Benim bebeğim 29.haftada doğum kanalına yerleşmişti zaten. O yüzden hızlı ilerledi doğum.
Efnan-77 Cotanakk valla canım inanmıcaksın veriliyomuş 😁 ama benim kanala girmiş nerdeyse demişti doktor cumartesiye istersem suniyle açılma yapcak istersem şuan alttan kemik ağrıalrım var 1 cm açılmam olsa aslında daha hızlı açılırım
Serapcemre Cotanakk hayır fitille doğumum başlatıldı normal doğum yaptm😊gittiğimde iki cm acılmam olmuştu 7saat evi temzledm ilişki yaşadım squat plates topu ve yarm saat kuvette yattm öbür gün doguma gittm
babypoemnur Cotanakk ya ben ilişkiye girmekten de korkuyorum 38+2deyim artık doğurmak istiyorum herkes kolaylaştırdığını söylüyor ama biz uzun zamandır yapmıyoruz hamileliğin ilk başlarından beri diyeyim
Cotanakk babypoemnur ben de 1 aydır yapmıyorum sanırım ama ne olabilir diyorum kendi kendime en fazla doğururum yani. Bir de bugün doktorum kendisi önerdi cinsel ilişkiyi ama ben emin olamadım bu göbekle zaten zor ☹️