yagmur_s dezgi yaaa gerçekten mii🥺 imkanın varsa git özele babası da görsün yahu olu muymuş öyle şey 🤭
Ebru_Mina Ravzaemine123 vallaha hiç hamileymiş gibi hissetmiyorum 😄 cinsiyetimiz malesef daha belli değil
Ebru_Mina Ravzaemine123 arada rahat oluyor ama birşey mi oldu diye kaygılanıyorum. Doktora koşasım geliyor 😄
berilzumrut511 asosyalbiri bende 8 Eylül doğumluyum bizimde beklenen doğum tarihi 13 Eylül bende benim doğum günümde doğmasını çok istiyorum 😀
Kelebegimm Ravzaemine123 normal doğum olsa Eylül’ün yirmisi gibi olacaktı sezeryan olacağı için Eylül’ün ilk haftası olacak 😌 11 haftalık olduk bir oğlum var cinsiyeti merakla bekliyorum 🥰
dezgi tatliiannnee ben bugün gittim hastaneye allaha şükür bebeğim iyi ense kalınlığı da güzel 🙏 ama poposu dönüktü doktor uğraşıp rahatsız etti dönsün diye ama yok keyfi yerinde öyle 😃 bakalim kız mı erkek mi demişti ama göremedik🐣😍
Nurerdogann incitanem94 Gönlüm kızdan yana ama rabbim herşeyin hayırlısını versin bu devirde kız da erkek de zor , bende Pazartesi kontrole gidicem ya pazartesi ya Salı ikili yaptırıcam hadi bakalım hayırlısı 😂😂
incitanem94 Nurerdogann aynen bende ama sağlıklı sıhhatli doğsunda tek cinsiyeti farketmez diyorum artık ilk çocuk benim daha. Bende cuma gidicem ikiliye bakalım inşallah cinsiyetini öğreniriz çok merak ediyorum😊
Nese86 Ravzaemine123 Valla hamilelik şimdilik kötü geciyor bulantı kusma kokular,13+3teyiz umarım bir iki haftaya geçer bu bulantilar.Cinsiyeti Almanyada 20.haftalarda söylüyorlar 1 buçuk ay sonra ogrenebilicez ancak bakalim.
Ravzaemine123 Nese86 canım ben de 11 haftadayimmm perişan oldummmm hayirlisii olsun gönlünce olsun insallah
Nese86 Ravzaemine123 Amin inşallah Anne olmak kolay değilmiş bunu birdaha anladım.Sende en kısa zamanda duzelirsin inşallah.🤗