Peperonni Ravzaemine123 Doktor erkek olabilir dedi haftaya net bakacakmış. 13. Haftadayım. Fakat dün açık renk kanama oldu çok az peçeteye yani afedersiniz. İlaç verdi doktor onun haricinde güzel gidiyor 🤗
masal1805 Ravzaemine123 cumartesi yani yarın bizde 11 haftalık olcaz sanırım aynıyız 20 Eylül mü 🥰 bende hesapladım tahmini 25 Eylül çıkıyordu artık Rabbım bilir tam zamanını 🤍
Tk3418 13 haftalık oldu doktor çıkıntı var dedi ama kesin bişey demedi erken olduğu için 16 haftalıkken kesin söyleyecek benim içimden kız geçiyor ama hayırlısı. 2.gebeliğim baya midem bulantım var geçen serum bile yedim oğlumda rahat geçirmişti.bu gebeliğim zorluyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ozum12 Minelllllll rabbim cümlemize evlatlarımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
ebrulegarci NazliKanber07 inşallah sağlıkla kucağımiza alalım tüm bebeklerin geleceğine dua ediyorum onların geleceği Bizim geleceğimiz olir bebişlerimiz iyide biz daha çok iyi oluruz 🤲🏼🤭
Ravzaemine123 Ben çok fenayım baş ağrısı mide bulantısı perişan oldum bugün hele ağladım artık istifra ederken kafam zonkluyooo
yagmur_s dezgi aaayy 12 olduk kııızzz😍 nasılsın nasıl gidiyor? 2li test yaptıracak mıısn? Benim kontol çarşamba günü. Test yaptırıcaz. Bulantılarım çok çok azaldı ama yüzüm cilt problemlerim var bu sabah aniden yüzümde nokta Konya kırmızı şeyler belirdi isilik gibi göz çevrelerimde🤷🏻♀️ veee 2li testte cinsiyet öğrenmek için can atıyorum 🤭
despina234 11+3teyiz 🥰 ben de inşallah iki hafta sonra kontrole gideceğim. Cinsiyeti merak ediyorum tabi ama inşallah sağlıklıdır ya kendisini pek bir merak ediyorum 😄
burcin24 12+5 deyim 11 eylül görünüyor doğum benim de doğum günüm 14 eylül bakalım sağlıcakla gelsin miniklerimiz 2′li testi yaptırdım sonucu bekliyorum ultrasonda ben sormadan cinsiyetini görmeye çalışıyorum dedi henüz oluşmamış cinsel organı bir çıkıntı vardı onu banada gösterdi bu yukarı olduğunda erkek aşağı doğru baktığında kız oluyor dedi tahmin yaparmisiniz dedim bir tik erkek olma ihtimali var dedi ama kesin değil dedi tabi bu tahmini radyoloji doktoru yaptı bakalım ne çıkacak ilerleyen zamanda öğrenicez artık
Pelinakcn 11+0 a girdim bende doğum tarihi 24 Eylül gibi demişti doktorum. 12 gün sonra ikili test var o zaman cinsiyet söyleriz dedi doktorum, çok heyecanlıyım 🌸 sürekli gün sayıyorum 😅 inşallah sağlıkla gelsin herkesin bebişi 🤍🧿
dezgi yagmur_s evet evet çok şükür büyüyoruz ❤ benimde pazartesi kontrolüm var 2li tarama yapılacak 2 hafta sonrası içinde özelde randevu akıyorum eşim ilk kez bebeği orada görecek devlet hastanesinde almadılar hiç yanıma 🥲
yagmur_s dezgi yaaa gerçekten mii🥺 imkanın varsa git özele babası da görsün yahu olu muymuş öyle şey 🤭