tatliiannnee dezgi al benden de o kadar ne yalan sölim ama ögrenince burdan bilgilendirme yapalım birbirimize lütfen Eylül hep kız sanırım erkek cok yok gibi
balarisianne42 Bende yarın gideceğim kontrole tam 11 haftalık olacak cinsiyet belli olurmu bende son derece kız hissediyorum önce sağlık 😊
asosyalbiri Ravzaemine123 başak burcu olsun benim için yeterli 😂🤲🏻 Başak kızı uysal oluyor ama başak erkeği (kardeşim) çok umursamazdır, hiç bir şeyi kafasına takmaz, her şeyden çabuk sıkılır, zor beğenir (şimdi düşününce bende böyleyim ya 😂😂😂😂)
Eymensmom35 Ravzaemine123 dün gittim önce kız dedi sonra erkek dedi 2 hafta sonra gideceğim insallah net olarak 🙈🥰
Ozum12 Arvennn yok doktorumuz tahmin bile yapmadı söylemedi 16. Haftada netleşir demi dedim onada bakıcaz dedi hiç tahmin bile yapmadı sizin cinsiyet bellimi 🤷♀️😅
Nurerdogann Ravzaemine123 Tahmini Doğum 19 Eylül 😊 Şuan 11+4 ilk haftalarda kız hissediyordum şimdi her gören yüzüne güzellik gelmiş kesin erkek diyorlar, psikolojik olarak son 1 haftadır erkek hissediyorum değişik duygular içindeyim😂
incitanem94 Nurerdogann aynı durumdayız hatta günümüzde aynıymış sizinle :) bende ilk öğrendiğimde kız hissediyodum çevreden herkes erkek deyince erkek olcak sanırım bu bebiş diyorum erkek ismi filan bakıyorum öyle kız çıkarsa şaşırıcam😁 haftaya bugün ikiliye gidicez bakalım inşallah belli olur çok heyecanlıyım 😇
elifnur80 Ravzaemine123 bugün 12+6 olduk kusmali bulantili geçti geçiyor da normalde de zaten midem çok hassas olduğu için hamilelikte en ufak birşeyde öğürüyorum..11+6 Da doktorum ikili testte %80 bir tahminde bulundu 10 gün sonra tekrar gideceğim o zaman tetlesir umarım..
Ozum12 Arvennn ben bugün gittim ayda 1 kere gel dedi nisanın 4 de felan gitcem 13+3 haftalığız şuan siz kaç haftalıksınız 🌸
Pemberuya Ravzaemine123 Ben 6+4 üm Eylül sonu Ekim başı mi olur ne zaman olur hiç tahmin edemiyorum 😅
Nur_h Ben 12+4 günlük hamileyim tahmini dogum 10 eylül demisti doktor.Pazartesi kontrölüm var 13 haftalik olucaz InsaAllah cinsiyetide söyler doktor cok merak ediyorum 🤍
Efulimm2608 Nur_h Bizde 13+3☺️ bi videoda denk gelmiştim bi ebe söylüyodu son adet tarihinizden 3 ay geri gidip 7 gün üstüne ekleyin tahmini doğum vaktinz odur die ilk oğlum da yaptm doğru çıktı tam 14 Aralık’ta doğdu bi sıkıntı olmazsa inşallah ikincisi de 7 Eylül’de dünya ya gelicek doktorm da 8 Eylül demşti🤭 Cinsiyetide büyük ihtimalle öğrenrsn canm bana 12.haftamda kız dedi bakalm hayırlısı🌸🙏🏻
Fatma-onal FSCMK evet daha küçücükler bazen hamile olduğumu unutuyorum karnım hiç yok 😅 3 hafta sonra tekrar gidelim bakalım