tezecikanne Ravzaemine123 bizim doğum da 14 Eylül gözüküyor bugün ikili tarama var bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım hep böyle oluyor 😅 umarım sağlığı yerindedir ve cinsiyette söylerler çok merak ediyorum
asosyalbiri Ravzaemine123 11+4 üm inşallahhh yarın doktora gideceğim kontrole 🥰 20 eylül gösteriyor, 8 eylül doğumluyum keşke bebeğim doğum günümde doğsa ❤️
berilzumrut511 asosyalbiri bende 8 Eylül doğumluyum bizimde beklenen doğum tarihi 13 Eylül bende benim doğum günümde doğmasını çok istiyorum 😀
2bebe_35 asosyalbiri benimle oğlumun doğum günüde 20 Eylül şuan yine hamileyim ve tahmini doğum tarihim yine 20 Eylül 😂 3 ü 1 arada olucaz nasipse ❤️
Gmz-aykt asosyalbiri kanınızı yurt dışına gönderiyorlar down sendromu ve diğer hastalıklari tariyorlar sonrasında temiz gelirse diğer testlere gerek kalmıyor.
Sena1704 8 Eylül doğum Allah nasip ederse 13+1 haftaligiz dün doktorum erkek olduğunu söyledi🥰 4 yaşında bir kızım var❤️
Ravzaemine123 Papatya_2 ah canım evet cok yanılma payı varmış kaç kişiye Down sendromunu diyip saglikli doğmuş üzülme canım benim
asosyalbiri Ravzaemine123 başak burcu olsun benim için yeterli 😂🤲🏻 Başak kızı uysal oluyor ama başak erkeği (kardeşim) çok umursamazdır, hiç bir şeyi kafasına takmaz, her şeyden çabuk sıkılır, zor beğenir (şimdi düşününce bende böyleyim ya 😂😂😂😂)
tatliiannnee dezgi benimde tahmini 15 Eylül gosterıor 12+1 olduk bugun ne hıssedıorsunuz benn kız hıssedıorum bı tane de kızım var 8 yasında
Ozum12 Arvennn yok doktorumuz tahmin bile yapmadı söylemedi 16. Haftada netleşir demi dedim onada bakıcaz dedi hiç tahmin bile yapmadı sizin cinsiyet bellimi 🤷♀️😅
Ravzaemine123 ebrulegarci ya kuzum kiyamam böyle anne düşkünü adamlar ne diye evlenir eşlerini mutsuz edersiniz insanda biraz Allah korkusu olur nefret ederim böyle kadınlarından adamlarda Rabbım hakkınızda hayirlisiniii versin bazen olmayınca olmuyor benimde ilk evlilig sıkıntı liydiii ayrıldım şimdi ikinci evlilim benim de ilkinden bir kızım var ama belli bir süreden sonra katlanamıyorum hersey gönlünce olsun sunuda sakın unutma önce can