Ravzaemine123 Minikkus0101 haydi bakalimm hayırlı sonuçlar çıksın inşallah biz de 16 da yaptırmaz Allah nasip.ederse
Ravzaemine123 Fatma-onal ahhh canimmm o nu en iyiii ben bilirimmm bende aynıyım ama ne yapimm ben mecbur benim ailem Ankarada o yüzden jendim yapıyorum
Fatma-onal Ravzaemine123 kız ben İstanbul’dan kalkıp Mersin’e geldim 😅 ne zaman atlatırız acaba mutfağa girmeyi özledim giriyorum koşarak çıkıyorum bende mi bir gariplik var diye düşünüyorum artık
Buzlubadem Ravzaemine123 Şansıma artık hayırlısı 😃 Ben ikili tarama testi de yaptırmadım genetik tüp bebek olduğu için. Cinsiyeti öğrenmeme baya zaman var gibi duruyo 🙄
Ravzaemine123 Ozum12 benim 24 gösteriyor ama gelişim çok iii dedi doktorum 20 Eylül dedi bakalım hayirlisi
Ravzaemine123 dentin ben de öyleyim çok mrk ediyorum gerci saglikli olsunda nasip bizde 2 li taramaya öğreniriz büyük ihtimalle
eylulummmm @Ravzaemine123 mide bulantılarına hala devam gecsede tadını cikartsak biraz diyorum :) erkek dedi doktorum 11 haftalıkken şuan 13. Haftamdayim
Ravzaemine123 eylulummmm Yni duyguları paylaşıyoruz bacimmm valla benim için baya zor geçiyor saglikli olsun lar canları sağ olsun gerisi teferruat
Minelllllll Ravzaemine123 benim çok rahat geçiyo hiç hamile değil gibiyim gerçekten 😁 doktor 12+2 de erkek olduğunu söyledi 16 haftayı bekliyoruz 🥰
ebrulegarci Ravzaemine123 10+5 günlük hamileyim 25 eylüle denk geliyor Evlilik duygusunu güzel yaşamadım inşallah annelik duygusu güzel yaşarım rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲🏼☺️
Ravzaemine123 ebrulegarci ah canım inşallah hersey hepimizin gönlünce olsun inşallah özel değilse neden evlilik gönlünce yasamadin
Ravzaemine123 Fatma-onal yok canım bende 500 metreden alıyorum özelikle yağ baharat soğan sigaraqq oooo fenaaaa
ebrulegarci NazliKanber07 inşallah sağlıkla kucağımiza alalım tüm bebeklerin geleceğine dua ediyorum onların geleceği Bizim geleceğimiz olir bebişlerimiz iyide biz daha çok iyi oluruz 🤲🏼🤭
Sultan88 Bizimde 17 Eylül tahmini 11+5 deyiz pazartesi 2li taramamiz var bakalim cinsiyet tahmini yapicaklar mi
Canpolat Ravzaemine123 valla olmadı daha göstermiyor bu ay sonu gidicez kısmetse bakalım ondan başka kuyruk sokumu ağrısından başka sorunum yok çok şükür 😀
Esra_Anne Biz de 11+5 iz 🥳 yarın 2li tarama testine gideceğiz nasıl oluyor cinsiyet söyler mi hiç bilmiyorum çok heycanlı 😍 18 Eylül gösteriyor doğum tarihini de 🙏🌹
Esracumaliii Ravzaemine123 yarın kısmet ederse rabbim 11 haftalık oluyoruz . Mide bulantımiz yok çok şükür sadece lavabo ihtiyacı bizi bitiriyor