Fatma-onal Ravzaemine123 mide bulantısı devam cinsiyet için 3 hafta sonra çağırdı gün sayıyorum resmen öğrenmek için 🥰
dezgi Ravzaemine123 benim de 17 Eylül inşallah ❤ genel olarak çok güzel gidiyor 2li tarama geldi çok heyecanliyim cinsiyet söyler mi diye 🙈😍
dentin Ravzaemine123 benim 3 eylül inşallah , 2 doktora gidiyorum %80 bir şey söylediler içim içimi yiyo yine de 😛
Ravzaemine123 Fatma-onal benim icim dışıma çıktı ilkinde.de böyleydim bizde bugün gittik 20 Eylül doğum dedi cumartesi 11 haftalik olcaz
tatliiannnee dezgi benimde tahmini 15 Eylül gosterıor 12+1 olduk bugun ne hıssedıorsunuz benn kız hıssedıorum bı tane de kızım var 8 yasında
Ravzaemine123 dentin ben de öyleyim çok mrk ediyorum gerci saglikli olsunda nasip bizde 2 li taramaya öğreniriz büyük ihtimalle
Ravzaemine123 Ozum12 benim 24 gösteriyor ama gelişim çok iii dedi doktorum 20 Eylül dedi bakalım hayirlisi
Buzlubadem Ravzaemine123 Biz de bugün 13 haftalık olduk cumartesi kontrolüm var da cinsiyet için çok erken galiba. Ben de baştan beri mide bulantısı yoktu zaten çok şükür ana mide yanmalarım var arada. Allah hepimize sağsalim miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
hukukcuanne_06 7 Eylül tahmini doğum, 13 haftalığız. Halsizliğim çok bugün:( soğuk da aldım sanki biraz ondan gibi :(
Ravzaemine123 hukukcuanne_06 benim de sürekli tansiyonum düşüyor başım ağrıyor mide bulantısı da çabasını
Esmeeer4221 Tahmını kız dedı ama renklı ultrasonda gostermedı kendını 10 unda tekrar gıdıcez tahmını doğum 15 eylul gosterıyor😍
Minikkus0101 12+6 olduk anneler bugün ikili testimizi yaptırdık ve doktorumuz kız olduğunu söyledi 😍😍❤️❤️
Ravzaemine123 Minikkus0101 haydi bakalimm hayırlı sonuçlar çıksın inşallah biz de 16 da yaptırmaz Allah nasip.ederse
Fatma-onal Ravzaemine123 ben mutfağa bile giremiyorum ailemin yanına geldim onlar bakıyor düşünün halimi ben şu an 11+3 bana da 20 Eylül gibi dediler 😊
masal1805 Ravzaemine123 cumartesi yani yarın bizde 11 haftalık olcaz sanırım aynıyız 20 Eylül mü 🥰 bende hesapladım tahmini 25 Eylül çıkıyordu artık Rabbım bilir tam zamanını 🤍
Buzlubadem Ravzaemine123 Şansıma artık hayırlısı 😃 Ben ikili tarama testi de yaptırmadım genetik tüp bebek olduğu için. Cinsiyeti öğrenmeme baya zaman var gibi duruyo 🙄
Ravzaemine123 Fatma-onal ahhh canimmm o nu en iyiii ben bilirimmm bende aynıyım ama ne yapimm ben mecbur benim ailem Ankarada o yüzden jendim yapıyorum