selinbirincisezen anne-znr ben erkek olursa poyraz ege koymayı düşünmüştüm belki size de fikir olur💃🏻
Elifvegul Ben de 14+4 deyim. 7.haftadan kanama ve lekelenmeler oldu. Herkes dedi kız olacak. Doktor 12 haftada tahmini kız dedi. 2 hafta sonra bakalım ne olur.
Rabiaseher selinbirincisezen valla bilmiyorum cnm hayirli sag saglim gelsin de ama merak ediyorum yine de baya bazli daha hic hareketlerini hissetmiyorum 😂😂
FKHA Efemom2 evet oda kız dedi canım ikili taramada 12+6 da kız demişti baska bi doktor Zeynep hocayada randevum 15+5 te gitmiştim senin kaç haftalık oldu 😊
Yesim Sevgi0478 çevrendekilere bakma canım içinde şüphe kalmasın sen yaptır gene ben birinci gebeliğim de de yaptırdım
Defne000 selinbirincisezen evett canım biz aslında baska isim düşünmüştük eşimin teyzesi ilkinde siz koydunuz kız olursa ilk ismini bix koyalım dediled kıramadık oğlumun ismide aras ege ☺️
selinbirincisezen Defne000 😍😍😍 ben de erkek olursa poyraz ege düşünmüştüm çok güzel isimler hepsi adıyla yaşasın 😍😇
karakiz1 selinbirincisezen 16 haftadan merhaba kiz canim kesin kojusmadi doktorum detayliyi bekliyorum alisveris icin ama heycanima yenik dusup bi kac bisey aldm sarili 😄😄
selinbirincisezen karakiz1 zaten belli olmayan annişlerin aldığı renk sarı beyaz ve gri yani alışveriş tutkunlarının kaderi bu 🤣