Biroglanannesiii selinbirincisezen çok teşekkür ederiz bütün çocuklar adıyla büyüsün sağlıkla gelsinler 🙏☺️
Princessmami selinbirincisezen 16. Haftadaym. 12. Haftadan beri erkek diyor iki ayrı doktora gecen hafta kesin erkek dediler bir hevesle çoğu şeyi aldım bşle 😄😄
Dilek9191 selinbirincisezen 15+5 oğlum olacak inşallah adıda yağız hastane çıkışını yaptırdım isimli ilk bebek olunca hediyelerle birsürü kıyafeti oldu almama gerek kalmadı bereketiyle geliyor bebekler gerçektende 4 lü tarama testi yaptıran varmı bugün Dr söyledi 2 hafta sonra 4 lü tarama testi yapıcam diye ?
yektanem25 selinbirincisezen 16 haftalık olduk cinsiyetimiz erkek dedi doktorumuz ikinci oğlum olucak inşallah daha alışverişe başlamadım dolapları düzenleyince oglumdan kalma ne var ne yok baktıktan sonra baslicam diyorum da pek umutlu değilim hepsini ihtiyaç sahiplerine dağıttım bende 20. Haftadan sonra başlarım bı umut hala kız hissediyorum 🤗😂
Sevgi0478 yektanem25 aynı ben o kadar çok kızım olsun istiyorum ki daha cinsiyeti öğrenmedim yarın doktora gidecem tahminde bulunacak
baby22_ selinbirincisezen 12+1 de %90 kız dendi. 13+5 de %100 kız olduğunu öğrendik ☺️🌸 şimdi 16+1 olduk şükür
anne-znr Merhabalar bizimde bugün 16+3 oldu bebişimiz ❤️ Erkek annesi olucam 🙈 ama isim bulmak ne zormuş. Sizin önerebileceğiniz erkek isimleri nelerdir acaba yazarsanız sevinirim 😊 Belki duymadığım bir isme denk gelirim 😊
selinbirincisezen anne-znr ben erkek olursa poyraz ege koymayı düşünmüştüm belki size de fikir olur💃🏻
Fatmapekesen anne-znr Bende 16 bitti patates olduk 1 iki sate öğrenincem inşallah kizlarim balon patlaticak bi nevi aynıyız 😊🤰🙏
Yesim Sevgi0478 çevrendekilere bakma canım içinde şüphe kalmasın sen yaptır gene ben birinci gebeliğim de de yaptırdım
Defne000 selinbirincisezen evett canım biz aslında baska isim düşünmüştük eşimin teyzesi ilkinde siz koydunuz kız olursa ilk ismini bix koyalım dediled kıramadık oğlumun ismide aras ege ☺️