-aybars-02 sudee17 ama naneli sakız aldım mentollu hemen yuttuğum gibi sakız cigniyorum çok iyi geliyor dene sen de canım🌿🌿
Tazeanne0134 sudee17 valla canım ben ağzıma atıp su ile beraber yutuyorum yoksa az bi su ile asla yutamam hele bi balık yağı kullanıyorum abooo kocaman bişe bi gör
gamzecee sudee17 bende senin gibiyim omega genelde kaygan oluyor ağzına at bve direk çok su iç o gidiyor diğer jelatin olmayan haplarıda 2 bölerek içiyorum ama sakın çiğneme
Asner sudee17 canım büyük ilaçlari diline koy suyu agzına dolu olucak wekilde doldur yut bende balık yahı cok buyukdu yutamıyordum oyle dilimin ustune koyub agzımı suyla doldurub içiyprum
pinarakin1 sudee17 bende de hap fobisi var yani psikolojik senelerdir hapları ekmeğe sürülen çikolata reçel gibi şeylerin arasına iyice saklayıp tek yudumda yutuyorum çiğnemeden inşallah benim gibi içebilirsin
Tazeanne0134 sudee17 aaa niye öyle kız valla ben zorla içiyorum bazen istifar ettiğim oluyor ama yapacak bişe yok onada
Kavakyellerihercai sudee17 bende tutamıyorum doktora dedim kırarak iç dedi kesinlikle yutamıyorum gebe kalmadan önce boğazımda hap kaldı o zamandan beri hap yutamıyorum kırarak iç demese içmezdim elim ayağım titriyor boğazımda kalacak diye çünkü