2cocuk1anne45 babypoemnur hepsi aynı doktora bısey soruyorum adam akılı cevap yok hemsıre Bı damar yolu açıcak delik deşik etti ıkı kolumuda begenmedim ben hemen çıktım o hastane den
babypoemnur 2cocuk1anne45 Rabbim anlayışlı insanlara denk getirsin özel hastanelere de 5000 6000 TL vermek bana saçma geliyor Allah düşürmesin hastanelere
svbarut Peki Sezeryan düşünenler şehir hastanesinde doğum yapabilir mi yoksa sadece normal doğuma mi zorluyorlar.
babypoemnur svbarut hayır gerektiği yerde sezeryanada alıyorlar ama normal doğum için ellerinden geleni yapıyorlar diye biliyorum
svbarut babypoemnur iste hersey normalse ama ben sezeryan olmak istiyorum dersem yapmıyorlar. Sağlık sorunu varsa yapıyorlar .
babypoemnur svbarut sizcede olması gereken bu değil mi her şey normale uygunsa normal olmalı bence ama sancı anında gittiğinde kordon dolanmışsa bebek ters ise veya iriyse yada kalp atımında bi sıkıntı varsa direkt sezeryana alıyorlar
svbarut babypoemnur olması gereken neden öyle olsun ki. Farklı bir seçenek varsa ortada tercihe bırakılmalı.belki ben normal doğum öncesi ve sonrası bazı aşamaları yasamak istemiyorum. Her iki doğumun da farklı sonuçları ve süreci var. Tercih meselesi bence. Bir problem yoksa normal doğum tercih edilmelidir sözü bana yanlış geliyor.
Elmarmut12 babypoemnur sürekli deil bi yarım saat falan bebeğin kalp atışına bakıyorlar ona sonra muayene edip açıklığa bakıyorlar
babypoemnur svbarut yazdığımı dikkatli okuduysanız bence diye belirtmişim tabi her insan normal doğurmalı diye bi kural yok sezeryanada asla karşı değilim ve sezeryanın normal doğumdan daha zor olduğunu düşünüyorum ameliyat sonuçta Rabbim hangimizin hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah ❣️
Hayalim38 Hanımlar peki yeni doğan muayenesi nasıl oluyor acaba randevumu alınması lazım yoksa direk doğumdan 3 4 gün sonra gidince bakiliyormu acaba bilgi verirmisiniz
betul_ferhullah_ozer 24+5 haftalığız kontrol için Tekden gidiyorum ama artık oraya gitmek istemiyorum bir sorunum da yok aslında şehir Hastanesi’nde tanıdığınız iyi bir doktor varmı veya fakülte de olabilir özel olmasın yardımcı olur musunuz