Ulkermadn Anneoluyorummmm ikisini bugun aynı anda oldum 😄 pruluton sonradan acıyo buda vurulurken bende.
Anneoluyorummmm Ulkermadn Ben de aynı günde aynı anda değil ama proluton 1 kaç saat önce diğeride 1 kaç saat sonra
Ulkermadn Anneoluyorummmm evet yarın sabah ciğer geliştirici olcam sonra pazartesi pruluton. Doğuma kadar pruluton devam doktor yazdı hepsini aldım bende..
Anneoluyorummmm Ulkermadn Sana baya yazmıs öyleyse ben prolutonu haftaya olcam 1 hafta etkiliymiş yarında ciğer geliştirici tekrar daha yok benim
Ulkermadn Anneoluyorummmm benim ciğer geliştirici toplam 8 doz oldu. Benim ikiz gebelik burada 🤗 ondan
Anneoluyorummmm Ulkermadn ayyy öylemiiii 🙂 maşallah Allah korusun bebeklerimizi kucağımıza alalım evimize gelelim inşallah.
Ulkermadn Anneoluyorummmm Evet iki oğlum olcak inşallah son günler 🤗😇 Amin inşallah küvezsiz sağlıklı evimize geliriz hepimiz 🤲
Ilkmeyvem Benim de kasılmalarım oluyordu ilaç ve serumla durdurdular şimdi günde 8 tane ilaç alıyorum kasılmalar dursun diye 35+5 olduk 34.hafta kilosu 2495gr dı
Ilkmeyvem Anneoluyorummmm kasılmalar sıklıktaydı tam hatırlamıyorum şu an ilaçlar sayesinde kasılma yok zaten her hafta nst ye giriyorum çıkmıyor