Yaprakserkann canım senin yaşadiklarinin bi degisini ben yaşadim ondan sonra gitmedik zaten. Perinataloji bolumunde kontrole gidiyodum ensonki kontrolumde senin erken dogum riskinden baska bi skintin yok cocuklarin salak degil sakat degil küvezse küvez özeldede var snin burda dogum yapabilmen icin cocuklarinda bi sakatlik olmasi lazim burasi riskli gebelik polikiligini dedi nasil yani derken dedim anlamiynmu dedi ben snin anlattigini anladimda sn anlamiyosun galiba dedim erken dogumda bi risktir dedim valla canim kusura bakma küvez özeldede var paran yoksa milletin altina yatip kazanmiycaksiniz bu cocuklari dedi ben şok oldum dedim smdi senin şurda agzini burnunu patlatsam suçlu ben olurum saglik personelisin ya dokunulmazliginiz var dimi dedim iceriye bi yakin almiyolar ozelliklede eş aglaya aglaya ciktim esim noldu dedi byle byle dedim o kolidora zorla girdi doktora sana ben cok sey yapardim burda ama dua et karim hamile ama bunun pesini birakmiycam dedi şikayet ettik bu tarz hastaneler hep skinti valla ne bliyim insanliklarimi bitmis nolmus çözemedim 🤚