Kbra_snvr HIÇBİR ŞEKİLDE TAVSIYE ETMIYORUM 🤚 Tek yumurta ikizlerine hamileyim doktorum yönlendirdi perinatologda bi gorsun dedi gittim toplamda belki 5 sefer gittim 5indede hep ayri bi talihsizlikle karsilastim. 1. Kadin doguruyo kadina kimse bakmiyo bas bas bagariyolar kadina bitek doğuran sen degilsjn otur bekle vs vs . 2. Hastalarla hepbi kavga meilliler. 3. Doktor asistanlari doktorlardan fena burunlar bi karis havada. 4. Normal doguma meilliler ve sanciyi cekerken kopek muamelesi yapiyolar resmen 5. Kadinin biri geceden sabaha sanci cekmis acilmasi olmamis biseyler ters gitmis sezaryene almislar 1 hafta sonra demisti sanirim kadin tekrar gelmis dikisleri iltihap kapmis karni şiş kadinin kadin yine agzini acmadi hayret ettim kadina nasil bagardilar her boku yiyosunuz sonra suç bizimmis gbi bide yüzlü yüzlü burayami geldin dediler kadina resmen tek kelimeyle REZALETLER ne devlet ne egitim arastirma hastaneleri artik bi halta yaramaz hale gelmis iyileride vardir elbet ama hic iyiye denk gelmedim 🤚