esmerbomba Tulayyy- 2 tane muz yedim az önce sende bol bol ye muzu umarım bebeklerrimiz sağlıklı bir şekilde kilo alır yüksek tutalım moralimizi 😔😔
Tulayyy- esmerbomba aminn rabbm bıze evlatlarımızı saglıkla bagslasın ıns🤲🏻🤲🏻 Cok kırkuyrm o kdar tedrgın oluyorum kı😔 erken dogun rıskım de var bebegm 32 yle uyumlu gdyr ıns kılo alr yavrularımz bırbırmzden duamızu eksık etmyelım
esmerbomba Tulayyy- İnşaallah canım yer gök dua ile ❤️ erken doğum riski gelişim geriliği yüzünden mi tansiyondan mi canım
minikmucizem7_ esmerbomba canım illa sana 2 hafta yada 3 hafta sonra gel dedi diye o zamanı beklemek zorunda değilsin ki sen eğer sıkıntın var ise git durumunu da belirt . Benim doktorum 3 hafta sonra gel diyor . Eğer bir sıkıntın olursa bekleme hemen gel diyor . Sende öyle yap git canım bir durumun olduğunda sağlık bu kendini bebeğini her zaman düşünmelisin .
esmerbomba minikmucizem7_ evet öyle yapıyorum ama gitmeden mutlaka aramam lazım doktorum ameliyatta olabiliyor çünkü o yüzden cnm
esmerbomba Tulayyy- canını sıkma canım üzülme sakın dicem ama ister istemez uzuyorsun ilaç kullanıyor musun tansiyon için
Nilizze esmerbomba şimdi dr dan geldim 34 deyim bende normal dedi öyle hissetmen 🤷🏼♀️ 10 dk da bir sancı olursa yarım sa içinde , su gelirse , kanama olursa doğum belirtisi onun dışında korkmayın inşallah