momm12_ Merhaba arkadaslar dün kese etrafında kanama oldugu için prostestan 200 mg verdi doktor sabah akşam alıyorum. Ama 100 mg varmıs galıba siz kac mg nasıl kullandımız bıde uyku yaptımı ?
gldn065807 momm12_ benim kanama alanı vardı sabah akşam 200 mg kullandım evet uyku sersemlik yapuyo ağız yoluyla alındığı zaman ben daha dün bıraktım 35+4
Ays_cskn momm12_ bende bu aksam basliycam yatarken fitil seklinde kullanmami onerdi gunde 1 kere kahve akintilarimdan dolayi acaba kasik agrisinada faydasi varmidir ki
Sadriye35 momm12_ ben de 22. Haftamdayim 6 haftalikkenden beri kullanıyorum ilk aylar kanamam olduğu için başlamıştı doktorum. Vajinal alırsan yan etkileri olmuyor doktoruna sor istersen vajinal al
Tugceanne momm12_ 200 mg ağızdan üç kere vajinadan iki kere.benım kadar gebeliği pamuk ipliği ne bağlı yoktur herhalde .bana da dua edın😔
momm12_ gldn065807 benımde kafam sersem gibi bide ilacı aksam alıyorum sabah bıle az bı beyaz akıntı yapıyor bellı bı suresı yok yanı kanama bıtene kadar kullanıcaz öyle mı
busraaras00 momm12_ beyaz akıntı normal ya kokusuz olduğu sürece problem yok bende de çok akıntı oluyor çünkü doktor problem değil demişti
busraaras00 Benim de ilk ayımda biraz lekelenmem olmuştu o sebepten 1 ay kullandım 200 mg olanı baş dönmesi, sersemlik, aşırı uyku hali, yorgunluk yapmıştı sonra da kullanmadım zaten
Mine_arslan busraaras00 ayni belirtiler bndede olmustu maalesf. Halinin uzerinde uyuyp kliyordum saatlerce
busraaras00 momm12_ evet progesteron hormonum sınırın biraz altındaydı doktorum bir ay kullan yeterli demişti daha sonradan yükseldi değerim zaten
momm12_ busraaras00 benım ilacım bu kısmı gelmıs oluyo sabaha cok az bı mıktar bıde doktorum bana ılacı enjektörle delip koy fitil olarak dedi daha kolay erır ve daha cabuk etkı eder acısından
sumelegi momm12_ bende fitil olarakkullandım canım. Ona rağmen sersemlik yapıyor. Ben sadece gece yatmdn kullanıyordm
momm12_ sumelegi valla ağır mı geliyor anlamadım 15 gun kullanıcam 1 ay sonunda kontrol var inşallah duzelmıs olur
Peperonni momm12_ Bugün benim de hafif pembe kanamam oldu :( doktora gittim bana da bu ilacı verdi 200mg bende olsan sabah akşam iç dedi. Ama ben eve gelince içtim hemen inşallah sorunsuz bebeklerimize kavuşuruz
Mine_arslan momm12_ ben agizdan almıştım. Bebek henuz 4 haftalikti. Bas donmesi,gozumun onu karariyordu. Demgemi kaybediyordum. Ve o an nerdeysem uyuyp kaliyordum. Blki szde baska etki yapar bilemem ama
scentburcu61 momm12_ ilk gebeliğimde yaşamamıştım fakat 2.gebeliğimde yaşadım bana da 200 mg vermişti çok şükür atlattım bir kaç hafta önce bıraktım evet baya bir uyku yapıyor bende doktora söylemiştim evde çocuğumu tek büyütüyorum gece alabilir miyim diye alabilirsin demişti çook geçmiş olsun
sumelegi momm12_ inşallah canım gerçekten gıcık bir ilaç. Kullanması ayrı, yan etkileri ayrı. Ama öncelik bizim ve bebişin sağlığı:) ben birde 3 kere iğne olmştm. 😅 doktor bebeğin düşeceği varsa iğne yapmak ilaç kullanmakta etki etmez ama biz tedbirimizi alalım demişti. Aslında tamamen Allah’ın takdir ilahisi. O bebeğin yiyecek rızkı varsa dünyada hayırlısıyla doğar. :)
scentburcu61 momm12_ hepimizin bir zorlu süreci oluyor muhakkak bulantılarla beraber bende zorlanmıştım uyku halsizlik baş dönmesi hepsi oldu umarım kısa sürede atlatırsınız🌸