Nemregn Kızlar hiç anlatıldığı gibi değil gittim doktor lavaboya git gel bakalım dedi. Lavaboda korkudan gözlerimden yaş akmaya başladı ne bilim burda hep okudum korktum neyse cesaretimi topladım gittim. Doktor eline jel sürdü iki dakka sürmedi iyice itti bardağıyla baktı bitti dedi. Açıklığa baktınız galiba çatıyada baktınız mı dedim evet baktım bu kadardı yaptı. Benim sancım yoktu ondan zorlanmamışta olabilirim ama gebe olan herkes o kadarını zaten yaşadı ki anlattıkları gibi değil rahat olun.
bebeklerin_annesi Nemregn abartılacak bir şey değil tabi Hatta biri yazmıştı çok bağırdım eşim kapının ordan duymuş çok endişe etmiş felan diye abartıyor millet İllaki can açıyo ama kısa sürüyor sonrasında acı olmuyor
Klcaysgl Nemregn muane oldukdan sonra kimisi şey yaziyo hafif çikolata renginde kan geliyomuş sizden geldimi
Mehtapca06 Aynen valla baya abartiyorlar çatı muayenesi olmakta ne var aynı jinekolojik muayene sonuçta doğum yapacaksın devede kulak 😂
Nemregn Mehtapca06 aynen oyle ben yumurtlama tedaviyse hamile kaldım o zaman adetli adetli oldu hem daha uzun sürdü taa yumurtalığa kadar aleti itti. Bu onun yanında iyidi
Nemregn bebeklerin_annesi Yaa onlar sancılıyken mi yapıyor acaba ondan mı o kadar acıyor abartıyorlar bilemedim
Esrasena bebeklerin_annesi Ben denk geldim öyle birine,küçük yaştaydı,doğumu gelmş kızın,doktor muayene etcek daha sokmadan bağıruyo ağlıyo,kaç kez denedi kadına vuruyor.En sonumda doktor patladı yaparken nasıl yaptın bağırdınmı böyle dedi hahaha 😁😁😁😁
dilara_cinar99 bebeklerin_annesi Ya bazılarına doğumu tetiklemek için bı tık sert davranıyor olabilirler sıyırma işlemi için o biraz daha acılı olabilir ama yine de abartılı biraz tepkiler ☺️
Aycan051415 Nemregn kimse bisey anlatmaya aslindq doğum bile istisnalar hariç çoğu kişi için okadar kolay geçecek ki sirfanlatilanlar yüzünden zorlaniyo cogu
bebeklerin_annesi Nemregn doğum anında yapılan çatı muayenesini hiç hissetmiyorsun bile kızımdan biliyorum 37 38 gibi oldun ilk muayeneyi Sonra tam 41. Haftada oldun daha az ağrıdı 3santim açılma olduğu için Bazıların canı çok tatlı demekki
_handenurrr Nemregn bende oldum doktor muayenesi ni yaparken hissetmedim ama eve gelince ağrı çekmiştim regl ağrısı gibi bir gün sonra geçti
Fundish bebeklerin_annesi bence buna can tatlı demeyelim çünkü benim rahimim darmışve cok canım yandı .normal doğumda bebeği vakumla cekebilirim anca cıkmaz dedi.ilişkin ağrılı mı diye sordu ! Ki evet cevabım.
Nemregn Fundish aynen onu diyorum benim sancım yoktu belki ondan ağrımadı belki haftaya açılmam sancım olursa ağrıyacak bilemeyiz ama bazı istisnai durumlar acılar illa ki olur bunu hemen post yapıp paylaşınca insan da ön yargı oluşuyor
Zehratay Nemregn bence herkeste değişiyor benim öyle canım yanmıştı ki doktor da doğru düzgün bakamamıştı sonraki seferlerde çatalda değilde sedye de baktı daha rahattı