DmrDmr Teşekkür ederim 🙏❤️ Bukadar umut yeterli diye başka test yapmak istemedim aslında Yeni Kan verdim
Tomrishatun Ezo25 almasın bence gidip kan versin testin fiyatından haberiniz yok sanirim en 30 tl den başlıyor 130 tl kadar gidiyor 😅
Ipekcntrk DmrDmr başka bi tane yap bende bundan aldm ilk başta aynen böyle göründü bi hafta sonra daha klıtelı bişe aldm cok net göründü cızgı
DmrDmr Ezo25 Ben varan olan zaten vardır kafasındayım bugüne kadar hiç yanıltmadığı için çizgiler ama ilk defa böyle olunca yaşayan oldu mu diye merak ettim 🤦🏻♀️
Tomrishatun Ezo25 dun bende aldım 30 tl :) hergun adete kadar 30 tl test alsak yandık kan testi 70 tl git ver daha iyi 😁 bende adet olmazsam gidip kan vercem artık
Ipekcntrk DmrDmr hayır adetimden 10 gün gecmısrı yaptım negatif çıktı bu test gibi iste bi hafta sınra başka kalıtelı bi test aldm hatta 65 TL ydı direk iki kırmızı cızgi çıktı cok belırgındı hatta
Ezo25 Tomrishatun eczanede biraz pahalı Trendyol gibi alışveriş sitelerinde daha uygun 🤭 güzel haberler alırsınız inşallah 🙏