Deletedmom73711 DmrDmr Canım idrarı fazla damlatmışsın sanırım, çizgiyi gördüm ama test bozuk gibi duruyor. Elinde varsa bir daha yap.☺️
DmrDmr Deletedmom73711 Bugüne kadar saatlerce başında bekleyip çıkan sonuçta hiç yanılma olmadığı için sormuştum aslında teşekkür ederim ❤️
Deletedmom73711 DmrDmr Çizgiyi gördüm ama test dağıldığı için heveslendirmek istemem.🥰 İnşAllah Rabbim gönlüne göre versin.🙏🏻
ysmdnz DmrDmr valla bende de bazen silik çıktı ama hani böyle gözüme sokup aaaa burda çizgi varmış sanki diye kendimi kandirirdim 😀 ama sendeki baya çift çizgi bence Bi kan ver aklında kalmasın insan belirsiz olunca yerinde duramıyo hayırlı olsun şimdiden 😘
DmrDmr ysmdnz Anlıyorum sizi bende öyle yapardım ☺️ Sanki bi tek sen görüyormuşsun gibi ve bide o anı yaşamak bile bambaşka bi duygu sonuç doğru veya yanlış teşekkür ederim bu arada çok sağolun ❤️
DmrDmr PrensesAnnesi- Yarım saat geçti ama ilk defa BÖyle oldu çok denemiştim herzaman yoksa yoktu nekadar beklesem de .tecrübelerinizi paylaşır mısınız
PrensesAnnesi- DmrDmr ben erken gebelik testi ile tam adet olacağım gün yapmıştım testi ilk yedi saniyede iki çizgi çok net çıktı. Yarım saat çok uzun malesef,erken gebelik testi öneriyorum. Hem yanılma payı çok düşük deneyin isterseniz.
DmrDmr Anneoluyorummmm Daha önce de çok yapmıştım başında saatlerce de beklemiştim ve böyle birşey yaşamamıştım yaşayan olduysa diye sormuştum aslında