Sibel_l3 Bu saat oldu uyku yok, bı sağa bı sola dönmekten, burnum tıkanıyor boğazım agriyor nolcak böyle hayırlısı ile bı dogursaydik😂 sizde durumlar ne uyumayanlar varmı 28+6yiz bu arada
Cansuada24 Sibel_l3 37+5 den selamlar kendimi degirmen taşı gibi hissediyorum yatakta dönerken eşim eliyle itiyor 😂😂😂 bu hala gelecek insanmıydımm 🙂
Cnsgkc Sibel_l3 Uyku sıfır artık ya uyuyamıyorum ben de 27+5 benim de. Zorlanıyorum uyurken zaten bir de tuvalete kalkınca geri yatamıyorum öyle zombi gibi geziyorum 🤦♀️
PrensesAnnesi- Sibel_l3 28+4 ten selamlar bende uyuyamıyorum 😵💫 bir sağ tarafıma bi sol tarafım derken sabah oluyor zaten 👻
Sibel_l3 Cansuada24 hahaha valla şuan ağlanacak halime gülüyorum bende 😂 acı cekiyorum ya neyse ki siz baya sona gelmissiniz
Cansuada24 Sibel_l3 sende peşimden geliyorsun 😂 su haftalarının tadını cıkar son haftalarda gece uyumak oldukca zorlaşıyor canım 🙂
Sibel_l3 Cnsgkc tuvalet zaten uykudan uyandırıyor insanı, biraz dolabı karıştırdım otursam yemek yicem ama dokunur gece gece 😂 ne olcak halimiz
Busramzcgl Cnsgkc aslında uykum geliyor benimde ama uyuyamıyorum 26+5 teyim sabaha karşı tuvalete kalktım mı uyumak imkansız oluyor çözümü yok mu acaba
Sibel_l3 PrensesAnnesi- aynen ya kolumun üstüne yatmaktan kolum ağrıyor, tam rahat edicem bebek hareket ediyor bu saatte de uyu sende diyorum 😂
Cnsgkc Sibel_l3 😁 Ben de dayanamadım acıktım, saat 11 gibi portakal elma fıstık yedim midem yine yakıyor ortalığı nasıl uyucam😁
Tugcesevimli Dilaraa1 kaşıntı bende de var gece basliyo 30 dayım bende bı de şimdi uykumda kulak tıkanması başladı kafayı yicem
Dilaraa1 Tugcesevimli kulak tıkanması da var bi anda gidiyor burnumu çekince zorlayınca açılıyor gibi oluyo
Neslikra06 Tugcesevimli kulak tıkanması bende de var sol kulağım tıkanıyor yatarken niye olursa ya 30+4 üm
Cnsgkc Sibel_l3 En iyisi yememek tabi ama ben hamilelik öncesi 55,5 kilo idim yemekle tatlıyla falan aram hiç yoktur. Ama hamilelik farklıymış birden bir açlık geliyor ne bulursam götürüyorum 😁görüyordum başkalarında da ben olmam öyle iştahım yok diyordum resmen 2 kişilik yediriyor bebiş😁
Dilara9406 Sibel_l3 30 haftalik oldum ve uyuyamiyorum bebegim cok haraketli hic durmuyo bacak huzursuzluğu var belim sırtım agriyo uykusuzluktan yorgunluktan bitmiş halldeyim ama uyuyamiyorum Uyumamak icin sadece hareketleri yetiyo cok aşağıya vuruyo ve ne tarafa dönsem oraya vuruyo ve acitiyo haliyle 🤦♀️😊
Sibel_l3 Dilara9406 uykusuzluk baş ağrısı yapıyor çok fena bide , sabredelim az kaldı ya eski enerjimi istiyorum 😂
Sibel_l3 Cnsgkc 20den sonraları bı iştah artması oldu bendede 56 ile hamile kaldım şuan 63üm yine iyi çok almadım 😂