23 haftalık hamileyim inşaAllah bir kızım olucak ama çok nadir tekme atıyo 😏 gün aşırı diyebilirim böyle olan var mı aranızda ?
    Edaism o haftalarda bazen benimde 1-2 gün atmadığı oluyordu şimdi 26 haftalık olduk kızımla geceleri özellikle karnım dalgalanıyor😂
      Aynen o haftalarda hareketleri düzensiz olabiliyo
      Bnde 28+4um ama cok az hareketlerini hissediyirum malesef cok hareketli deil bebeim:(
        Hareketleri ilerleyen haftalarda artıyor şuan bende 25+5 oldum bu hafta durmuyor diyebilirim 😊
          Edaism bir iki haftaya aşırı hareketleri başlayacak cok şükür tabi ki ama acaba artık uyusa mı diceksin 😂 aşırı hareketinde bile korkmaya başlıyorum napıyorsun acaba özellikle o ayaklar alt taraftaysa 🙄
            Deletedmom434 yaaa 🙈 sabah akşam konuşuyorum ki oynasın diye ama tepki yok çok çok nadir😂 3 haftada daha bekle diyosun yani tamam😊
            Kubra2kat banada doktorum öyle söyledi ama bende atsın istiyorum korkuyorum 😏
            Duygubz tamam sabırsızlıkla bekleyeceğimmm inşallah🙏🏻 Sanırım benim kız nazlı biraz 🙈😊
              gonulcelen inanın ona bile razıyım şuan nedense korkuyorum böyle atmayınca 😏 doktorum sakin bir bebek dedi ama iştee annelik duygusu 😊
              Edaism 30.haftaya kadar benimde oyleydi doktora dedim cok hareketsiz ne zaman paniklemem lazim kimisi sayiyormus falan demistim korkma cok normal biz o tekme saymayi rahim sarkmasi vs olan sagliksiz gebeliklerde onemsiyoruz demisti.30.hafta bir girdim pir girdim erkek olsa topcu olacak derler ama masallah baya hareketli kizim.panikleme canim yine bi doktoruna sor ama normal tek tuk hareketler.30dan sonra nefes alsan tepki verecek sana 😂😍
                Bugun 27haftalık olduk kızımla 2 haftadır daha sık tekmeleri 🤭 ilerledikçe daha da sıklaşacak diyorlar geceleri uyanıyorum şimdiden 🙆🏼‍♀️ Nasıl geçecek 3ay daha bakalım 💁🏻‍♀️
                Edaism benimde öyleydi oğlum şimdi 29+2deyiz ve uykularımdan uyandırıyor 😍
                Nlyakts doktorum sorun yok sakin bir bebek dedi korkma dedi ama ben nedense hergün hissetmek istiyorum korkuyorum annelik duygusu sanırım 🙈 o zaman heyecanla zamanın geçmesini beklicem sağol canım😊
                Edaism normal canım bizde öyleydik iki gün hareketsiz oldugu bile olmuştur. 25+4 üm gece uyuyamadım sabaha kadar bebeğim bi dk durmadı maşallah bir sürü video çektim😍
                Edaism kızlar çok nazlı oluyor galiba benimki de öyle sanırım ☺️