Ayse_60 Kızlar bu hastanede doğum yapan varsa bilgi verebilirmi 36haftalıgım sezeryan olucagım hastane nasıl nelere izin veriyorlar ilgileri nasıl doğum yapan ve yapıcak olanlar bilgi veririmisiniz 🌸
NBA Ayse_60 24 haftadan beri kontrole gidiyororum bende orda doğum düşünüyorum doktorlar hepsi çok ilğili doğum hakkında bi kaç kişi çok övdü zaten çok temiz güzel bir hastane benimde 38 haftalık oldu yarın kontrole gideceğim tekrar belki gün verir bilmiyorum bebek ters çünkü
NBA Ayse_60 ben memnunum yani 14 gün uygulamaya göre var sancı ne zaman gelir bebek dönermi sezaryen mi normal mi kafam da deli sorular 🤣😅🤭 yarın görücez
Ayse_60 NBA hayırlısınolsun kuzum Bende genelde iyi yorum duyuyorum ama arada kötü duydugum için merak ediyorum 😇
Fatmanurkarakoca NBA hayırlısınolsın sağlıkla gelsin randevuları sistemden mi alıyorsunuz doktor mu takip ediyor
NBA Ayse_60 kötü yorum duymadım millet randevu bulamıyor diye söyleniyor talep açınca baya da randevu düşüyor ben aynı zaman da özele de gidiyodum ama sakura da daha fazla ilği görüyorum rahat 20 dk odadayım herşeyi detaylı bakıyolar 40 dk nst çekti ebe özel öyle mi 15 dk tek durdurdu ve parayla 15 dk neyin sancısı görünücek
NBA Fatmanurkarakoca eski randevu sayfama giriyorum o doktora talep açıyorum ne zaman muane çıksa hemen alıyorum 20 günde bir talep süren var ben 3 4 doktora aynı anda talep açıyorum her defasında haftada bir bile düşüyor öyle randevu zaten 10 gün muane süresi var sabah erken gidince öylede muane olunuyor ve bi kaç defa acile gittim ama Altan muane oluyor diye oraya gitmiyorum artık bu haftadan sonra da artık acile gidicem zaten 39 oluyorum haftaya çünkü
Ayse_60 NBA dediğiniz gibi asla randevü bulunmuyor bende hem özele gidiyordum sürekli son haftalar buraya başladım gerçekten ilgileri çok güzel haftalık muayene yazdı bana randevü almiyorum bu yönden iyi🤣
Papatyaytt NBA valla kizlar bnde oraya gidiyorum kontrollere ozelede gittim daha önce ona kıyasen sıfır ilgi bn memnun değilim kontrollrrdende. Şimdiye kadar başka doktora da karar vermedik Doğum için mecbur buraya gudicm ins korkularim var ins iyi insanlara denk gelirim 🥺😥😔
12mommy NBA kotu yorum söylemeye gerek yok defalarca kotu muameleyle karşılaştım 7,8 kere gittim kadın doğum aciline ama en son 3 gün önce acilindeydim o gunki doktor ve hemşireler o kadar iyiydiki şok oldum
NBA Ayse_60 aynen bana da bekle demişti en son kontroller haftalık oldu zaten artık 😬 bu haftada netleşicek hayırlısıyla
bebisimveannesi NBA normal ultrasonda var acilde benim.13 haftalikken acile gittim normal ultrasonla bakti bebegin buyuklugune haftaya gore karindan yada alttan muayeneye aliyolar ve en guzel yani acildekilerin hepsi kadin hem hemsireler hem doktorlar
Ayse_60 NBA hayırlısıyla bi doğursaydık🤣peki ful bayıtma mı sipinal mı düşünüyorsunuz eğer sezeryan olursa tabiki sjs
NBA Fatmanurkarakoca başka türlü randevu bulamazsın canım bide favori arama yap uğraşmazsın her defasında yazmaya
NBA Ayse_60 aslında kalktım video izledim YouTube’da pişman oldum 🥺 tam eziyet sezaryen normal doğumun gözünü seveyim ama spiral düşünücem ben daha önce meme ameliyatı olmuştum genel anestezi almıştım çok berbattı o yüzden belden uyuşturma düşünürüm
NBA Murvett Zeynep nesibe ışık Emrullah Akay Mustafa can Sivas Üçüne de muane oldum biri daha vardı hatırlamıyorum bu defa da can tercan var yarın ona muane olucam 🙂
Ayse_60 NBA hayırlısı olsun artık bende ilk gebeliğim düşük olmustu ful bayıtılar aşırı zorlanmişrim bakalım
NBA Mhtpkc alırlar canım 1 2 defa gidilmesi yetiyor ama sezaryen düşünen baya zorunlu olanlar takipte kalsa tabi daha iyi olur
Mhtpkc NBA benim zorunlu sezeryan 2. Ya o yüzden ben orda perinatolojiye falan gelmiştim kaydım var ama hiç kadın doğuma muayene olmadım