MMmerve_ Saelif ben bugun gıttım doktora haftaya bıdaha cagırdı suyuna falan bakıcakmjs valla ıkıncı gebelıgım ılkınde bukadar heycan yoktu 😬
MMmerve_ Saelif hareket ettıkce canım acıyo kafasıyla elıyle yuzunu kapamıs degısık bı haldeydı yuzunu gostermedı 😬ultrasona tekme attı sureklı🤣 sızdede bel agrısı sancı gıbı bısey gırıyomj’( bugun cok sancı oldu belımde doktor normal dedı sıkıntı degılmıs
Melisagncm Saelif bende 32deyim ilk çocuk bazen aşırı bı heyecan oluyor benimde kontrolüm haftaya daha yüzünü göremedik beyefendinin inşallah haftaya gösterir 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
MMmerve_ Saelif kız ılkıde kızdı sımdıde kız😊 hareket ettıkce canımı yakıyo ya ılk kızım boyle degıldı
Saelif Serapmehmet_19 geldim cnm cok sukur hersy yolunda cok sükür rabbim sagsalim kucamiza almamizi nasip etsin 🤲
Serapmehmet_19 Ezelhamza geldim canım, kilosunu söylemedi maalesef🥺, sorduğumda bana haftasıyla uyumlu düşük bi kilosu yok dedi, merak ediyodum bende ama söylemedi
Semra12344 Saelif 32+2 den selamlar bizim de kontrol cumartesi çok heyecanlıyım bakalım ne kadar olduk her seferinde aynı heyecan oluyor 🥰