benimmdunyamm Gozen bizdede sperm sayısı iyiydi ama hareketsizlik çoktu doktor bir takviye verdi iyi geldi düzeldi baya bende polikistik vardı 2 sene sonra hamile kaldım şükür sizide Allah sabır versin yerini doldursun inşallah canım benim
birmelekannesi0 Kelebekl amin canım Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun güzel haberler alırsınız inşallah
Centrum Bfduam ne anlatmaya süre yeter ne yorgunluğumu dindirmeye rabbim ben ve eşim bilir zorluklarimi bazen aklıma geldiğinde namazda ağlar rabbimden isterdim bazende unuturdum hayatımda çocuksuz gün oldugunu o an yemekle meşgul olup yada ortamdaki insanlarla kahkaha atar mutlu olurdum zorla istemedim rabbimden verirsen razıyım vermesende yine raziyim derdim esinle evdeyken unutuyorsun zaten çocuklu ailede sadece aklın geliyo saniyelik gelip geciyo hiç imrenmedim kıskanmadım yeminle tam aksine daha çok sevdim onları sakalasirdim hep dua eder rabbim size bagislasin diye hiç kaçmadım kalabalık ortamdan görenler hep mutlu gördü beni sadece zeynep sabret ve gerçekten sen olucan anne dediler çok çok insan dedi ve dedikleri oldu ilk defa 7 yıl aradan sprem çıkışı ve ilk embriyom 😊
Poncik1 Bfduam hepsi cok kötüydü ilaç kullandı kullandıktan sonra da kötüydü degişmedi ameliyat oldu ama boşa oldu çünkü eşim ameliyattayken ben hamileymişim
Bfduam birmelekannesi0 ileri hızı iyi mıydı ondan şans artmış olabilir mi? Bu yöntemde sirke yürüyüş vs de yaptın mı?
birmelekannesi0 Bfduam Total molite (pr+np) %58 Progresif hareketlilik (pr) %25 Sperm konsantrasyon 2,4 Toplam sperm 6,96 Çıkmıştı canım o ay Sadece balı kullandık canım digerlerini yapmadım bide günleri degerlendirdik 3+4+3+4
Sevin4516 Kelebekl keçi boynuzu pekmezi felan tüketsin iyi gelir araştırın biraz besinlerle toparlanırsınız birde sigara alkolde çok etki ediyor
Bisusbi Kelebekl benim eşimde aynı durum vardı. Sperm sayısı azdı, hareketsizdi. Çok şükür 8 haftalık hamileyim 1 ay önce öğrendim hamileliğimi :)
Ceos0403 Kelebekl canım bizimde vardı kızım şimdi 2.5 yaşında doktor senim çocuğum olmaz demişti eşime hamile kaldığımı öğrendiğimizde eşim sevinmeyi bile unutmuştu resmen doktorlar çok konuşur Allah büyük ama 🥰
birmelekannesi0 birmelekannesi0 @Kelebekl bunları yaptık bal karışımı birde 3-4-3-4 günleri ilişki yani adet bitti adetim 7 gün mesela 8. Gün ilişki ondan sonra 3 gün ara 12. gün ilişki ondan sonra 17. gün ilişki sonra 21. gün ilişki sonra 26. gün ilişki sonra 30. gün ilişki