Alyabebekk Esenkaplan Klasikler muz ceviz süt ama yemek vs de bulgurun her çeşidi diyolar pilav vs bulgura ağırlık verebilirsin. Bide cicibebeyle muzlu karışım yapılıyo o da güzel kilo aldırıyo
ikibebekannesi35 Esenkaplan Portakal suyu,kaşar,nesquikli süt,muz kesinlikle bebeğe kilo aldırır tecrübe ile sabit 38.hafta 3900
Esenkaplan Alyabebekk yiyorum onlari genelde ama bebek kilosu yinede geri de kaldi 30.haftamda 1.350gr di bakalim simdi 33 oldum kac oldu
gulsegulse Çiğ kaju ,ballı süt,muz ve bol protein alımı kilo aldırıyor diye biliyorum.Hepsinden önemlisi düzenli beslenmek bence.Bu saatte yemek yemek şekeri yükseltip daha fazla risk oluşturabilir dikkat edin.
Esenkaplan gulsegulse aynen canim saat onemli ben yurt dışındayım su an 10 saat burda tabi 10 da erken bi saat degil ama ette seker yok diye yedim sekere dikkat etmem lazım az oranda bende de var seker
Melek141120 Balık kesinlikle haftada 2 gün yiyin et 2 gün bir de mercimek demişti benim doktorum haftada 1 kere onun dışında haşlanmış yumurta ye 2 tane sabahları aklıma gelenler bunlar
Sedolin Ben neler yedim neler😒 sonuç ben kilo aldım bebek almadı. Yapısal dedi doktor demek ki zayıf olacak