Gulsumelif kadifemsii ilk hamileliğimde ne bulduysam yedim 40 haftada 2820 gr doğdu sağlıkla çok şükür Şimdi böyle diyince üzüldüm şaşırdım
kadifemsii Gulsumelif yani demekki naparsan yap sonuç değişmiyor sen sağlıklı beslen bebende sağlıkla doğsun gerisi önemli değil
Gulsumelif Tulayyy- Rabbim sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah burada okuyoruz ciğer geliştirici çok ise yarıyor ❤ Rabbim yardımcınız olsun size sabır versin
Makbuleellici Gulsumelif dikkat et demesinin sebebi şekerden korktuğu için olablr kilosu önde olan bebeklerde genelde annede şeker yüksek çıkıyor diyete uygulanıyor dengeli beslenmeye dikkat et sende benim bebekte iri haftasına göre 2 hafta önde açlık tokluk baktırdım şekerle alakalı değil normal kendisi kilolu ❤️
Asena17 Gulsumelif benim ki 31+6 iken 2157 kg 34 iken 2563 kg idi banada onde gidiyor dedi ama bence kilosu normal sadece göbeğimiz biraz büyük
Asena17 Gulsumelif yoo demedi kuzum gobek olcumu 2 hafta onde cikiyor sadece birsey olmaz dedi yoksa cok kilolu degil yavrum normal
Gulsumelif Asena17 banada normal geldi sağlığı yerinde olsun da bu kg fazlalığı sağlıkla ilgili problem olmasında gerisi hallolur eşimde bana kızıyor az ye diye😃
Gizemklc Gulsumelif önden gidiyor oğlum baştan beri o yüzden bişey demedi ilk kızımda 37+0 da doğdu doğum kilosu 3.860 gramdi şimdi 6 yaşında ama 8.9 yaş gibi genetik oluyor bence
karat Gulsumelif ben 34. Haftadayım bana 2,200 kilo dedi normal mi diye sorduğumda normal dedi. Arada bir hafta oynuyor fakat bebeğin gelişimi ana rahmine ne zaman düştüğü doğum zamanı falan önemli bilemedim bir haftaya göre aslında gayette normal kilosu bence
Ertugba Tulayyy- üzülme canım benimkisi 32 +5 en son 1200 civari dediler en son 32 de gelisim geriligi var boy ve kafa uyumlu haftasiyla ancak karin cevresi geri hastanede yatiyrm ben
caghan_annesi Gulsumelif bizde 33 haftalığız bebek önden gidiyo 2.300 dedi geri olmasından iyidir ya bence biraz tosun doğsunlar napalım😅
Burccfr Ben 32 haftada son ekografiye girdim 1825 demişti tam iyi güzel sıkıntı yok gibi şimdi ne oldu bende bilmiyorum. Doktorum kilolu bebeği doğurmakta zor demişti sonra stres yapmamaya başladım . Kilo bu alınır sağlıklı sıhhatli olsunda bebeklerimiz ☺️