Gulsumelif Kiloya pek takılan biri değilimdir sağlığı yerinde olsun yeter ama bugün doktor bebek çok kilo almış yediklerine dikkat et dedi 2.300 gr ölçtü çok mu almış sizin bebislernasil
kadifemsii Gulsumelif 32 deyken 2.300 dü gelişimi önde dedi ama yediklerine dikkat et falan demedi zaten 38. Haftayı bekliyoruz sezeryan olacak belki de bu yüzden . İlk gebeliğimde de bebeğim önde gidiyordu o zaman diyordu dikkat et diye ama kaçıncı haftada kaç kg dan sonra dedi hatırlamıyorum
gldn065807 Gulsumelif 33 de 2200 di gayet iyi dedi fazla demedi bana şuan 35+3 bugün gittim 2800 olmuş kızım çok güzel dedi
Suzan-mustafa55 Gulsumelif demekki doktordan doktora değişiyor 32 de biz 2.100 gramdık ama doktor normal diyor du
Zehranurefsan 30 haftalikken 1300 gramdi haftaya 34 olucaz bakalim ne kadar almış..bebegimin gelisimi en başından beri 1 hafta geriden geliyor geç döllenmeden dolayi dedi doktor
Gizemklc Gulsumelif önden gidiyor oğlum baştan beri o yüzden bişey demedi ilk kızımda 37+0 da doğdu doğum kilosu 3.860 gramdi şimdi 6 yaşında ama 8.9 yaş gibi genetik oluyor bence
kadifemsii Gulsumelif yani çokta abartılacak gibi değil bence siz devam edin 😬😬 hem bu biraz genetik ya çok gördüm bebek kg alsın diye herşeyi yiyen ama kg almayan ve hiçbirşey yemeyip iri bebek doğuran
Gulsumelif kadifemsii ilk hamileliğimde ne bulduysam yedim 40 haftada 2820 gr doğdu sağlıkla çok şükür Şimdi böyle diyince üzüldüm şaşırdım
Tulayyy- Gulsumelif bndr 33+6 daym bugun gıttın kılosu 1800 gramdı bnde gelısı grekıgı var tansıyondan dolayı cıger gelıstırıcı yapıldı bugun allah hepmıze saglıkla kucgmza almayı nasıp rtsın benım durummda olab varsa kutfen benımle bılgılerını paylssn cok uzuluyorm
Gulsumelif Tulayyy- Rabbim sag saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah burada okuyoruz ciğer geliştirici çok ise yarıyor ❤ Rabbim yardımcınız olsun size sabır versin
Ertugba Tulayyy- üzülme canım benimkisi 32 +5 en son 1200 civari dediler en son 32 de gelisim geriligi var boy ve kafa uyumlu haftasiyla ancak karin cevresi geri hastanede yatiyrm ben