guzelbebegimmmmm Nemregn ben de 38 oldum hiçbir sancım yok. Doktor 5 gün sonra tekrar çağırdı. Bolca yürü kendi sancını getir dedi. 2. Gebeliğim. İnşallah kendi sancım gelir ama tık yok. 2 hafta önce daha çok ağrılarım vardı bianda kesildi. Böyle giderse sezaryene alınmaktan korkuyorum
Ozlem2206 Nemregn 37.haftamdayım dün oldum çatı muayenemi bebek başaşağı kilosuda güzel çatımda uygun ama nst de sancı vs yada açıklığım yok bakalım artık ne zaman gelmek istiycek miniğim beklemedeyiz 🥰 sadece ağrılar çok zorluyor ve uykusuzluk😓
lunam Mineccee eğer doğum olmazss 10 martta randevuya gidin, size tekrar rapor yazacaklar gebeliğin uzadığına dair. Sonraki raporunuzdan gitmiyor yani 😊 ama o gün randevu girişinizin olması gerekiyor. Ama inşallah sağlıkla zamanında doğurursunuz 🌸
Poyrazinannesi01 Cansel60 ama bise diyin ayıptır söylemesi ozel bolgemin içi yani dudak kısımlarının içi çok yumuşak gliyo sanki bana sizde de oylemi
Cansel60 Poyrazinannesi01 valla gelmeye nıyetleri yok artık cok yoruluyorum heleki gecelerı cok zorluyo hıc uyuyamıyorum