Deletedmom_85 Bu klasik su bardakları oluyor ya her ölçüyü ona göre yapıyoruz pasta börek vs. Evde Bi tane vardı eşim götürmüş Ben şimdi ölçüsüz nası yapacağım bardak yok. Çay bardağı ile kaç bardağa tekabül eder bir su bardağı?
Ba_momss Deletedmom_85 dur bakayım 😂ama standart çay bardağı değil Lav’ın bardakları benim çay bardaklarim
Deletedmom_85 Deletedmom_30 hajajaja 😄 ya misafir gelecek şimdi Bi aksilik olmasın dedim ya. Eşim de almış gitmiş sağ olsun evde bardak kalmadı 😄
Ba_momss Deletedmom_30 bende yapamam annem çıldırır ben bişey yaparken çeker alır elimden sen yapana kadar akşam oldu kaç bardak bulastirdin falan diye 😂
Deletedmom_85 Bu var https://www.google.com/search?q=%C3%87ay+barda%C4%9F%C4%B1&client=ms-android-oppo&prmd=sinv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi7j86P-af2AhV6RfEDHdLPDSoQ_AUoAnoECAIQAg#imgrc=_82Y2YsAsL9dqM bide ince belli var
Esrabozkurtt Deletedmom_85 bu bardak ölçünüz 130 ml normal su bardağı ölçüsü 200 ml kahve fincanı ölçüsüde genelde hep 70 ml oluyor kalanı öyle ölçebilirsin bu bardakla ekleyip üzerini kahve fincanı ile 200 ml tamamlayabilirsin ☺️
Deletedmom_85 babymoomss tombul olan dimi ince belli değil. Fotoğraf hemen yüklenmiyor o yüzden sordum acaba ince belli mi çıktı karşına dedim 😄 tenkyularca