MMmerve_ sevgitekes 32ıncı haftam 90kılo olmusum bebıs 2kılocuk😬😶ılk gebelıgımde 92ıle gırmıstım doguma 80e dusmustım hemen sımdı 72ıle hamıle kaldım 90ım😬
[silindi] sevgitekes ay istemez miyim çok düşük bir kilo ile hamile kaldım ztn insallah alırım ve kilolarım abartı olmadan benimle kalır 😄
Papatyalibebis EsilaMiracAyazEren_Moms süpermiş yaa beslenme rutinin nasıl? Ekstra bir şey yapıyor musun? Bende kilo almayı çok istemiyorum bebişim alsa yeterli 22 haftalığım 57 ile hamile kaldım şimdi 59 kiloyum.
EsilaMiracAyazEren_Moms Papatyalibebis Valla yemediğim hiç bişey yok. Kırmızı et hariç. Afedersiniz öküz gibi de yerim yani. Günde 7-8 kez yemek yiyorum. Metabolizmam hızlı galiba. Yoksa ekstra bişey yapmıyorum.
Minikbirkalp00 Kadriye__ Acıktıkça salatalık, havuç ve ekşi elma yedim, tabiki kuruyemiş olarak ceviz 2 adet ve ekmek de bol bol yedim günlük 1 ekmek yediğim oluyor 😂 asla dışardan yemek yemiyorum gebe değilken kilo almaya daha çok meyilliydim oysa ki
Fatosh24 sevgitekes maalesef hızlı gidenlerdenim.53 ile hamile kalmıştım henüz 3 ayimin kalmış olmasına rağmen 63 kilo ya çıktım .. 😴
Fnen sevgitekes birden iştahım kesildi aslında, herkesin bünyesi farklı tabii yoksa kilo alımım devam ederdi😄
Tugcesevimli sevgitekes 26.haftada 1800 gramdı şu an 30 haftamdayim dayım,46 kilo ile hamile kaldim en son 67 kiloydum almisimdir çünkü yemek yemek benim için artık bir yaşam tarzı oldu 😄😬
Kvrckmom Fnen ya umarım biz de de öyle olur son aylarda çok alırsın diyorlar ve korktum ister istemez ya. Çünkü zaten solunum sıkıntısı çekiyorum kilo aldıkça herşey çok zor oluyor. Hareket edemez oluyorum, tıkanıyorum.
Fnen Kvrckmom banada öyle dediler canım korktum ama herkesin bünyesi farklı benimde iştahım kapandı mesela
Kvrckmom Hafize3536 olmaz mı canım benim de burnumda hep solunum sıkıntısı vardı hayat boyu ameliyat olmama rağmen geçmedi. Kilo aldıkça daha da zor olmaya başladı herşey. 😕