Meleq Afraninanasi59 çorba prasa makarna vardı bu akşam ben de yeni atlattım bulantı krizlerini mutfağımı özlemişim🥰
Poyrazmom8 Afraninanasi59 karnıyarık,cacık, pilav, mercimek çorbası vardı bugün ki menümüzde belki fikir olur 👶💙
Afraninanasi59 Poyrazmom8 karnıyarık kızım sevmiyor ne yaptıysam pilavı cacığı içim kaçıyor sofradan 😂 sağolasın canım afiyet bal seker olsun size
Azizinannesi2 Afraninanasi59 karışık makarna mercimek çorbası salataya üşendim turşu ayran yaptım oğlumla baş başa yicez kız uyumusken 😂😂
Azizinannesi2 Afraninanasi59 çok komik ama bir paket makarba fazla geliyor bıze pakette az az çeşit çeşit makarna oluyor eşimin evde olmadığı gün hepsini haşlayıp domates sosuyla soslahip yiyoruz 😂😂
gldn065807 Afraninanasi59 aman ne yapayim doğumdan önce yazık adam yesin sonra benden bisey beklemesin ben yemiyorum tabiki eşim oğlum için yaptım
Meleekk Afraninanasi59 😂😂😂Valla yap gitsin amannn. Bende bunaldım makarna makarna ama kolay oluyo diye yapıveriyom 😂😂
Afraninanasi59 Azizinannesi2 😂😂 ay Allah iyiliğini versin ya ne güldüm kariaik deyince bende sos u mundehisik dedim olabilir bnde öyle yaparım bagzen 😍
Meleq Afraninanasi59 eşim etçidir canım çok nadir sebze pişer bizde..ben çok severim ama uyarınızı dikkate alıcam🥰
Azizinannesi2 Afraninanasi59 Allah seni 😂😂ne yapım atayım mi 😂😂 oğlumun hoşuna gidiyor catalinda değişik makarna görmek 😂😂
Sinoooom Afraninanasi59 kendim olduğum İçin evde köri soslu tavuklu mantar ve kremalı makarna yaptım 🧚♀️🧚♀️