Tulayyy- Melikenlbt aminn allahım hepımıze sıfa versın bebegınızn gelısımı ınsallh ıyıdır sızınn allhm saglıkl kucgmza nasıp etsn
Melikenlbt Tulayyy- gelişimi iyi diyor doktorlar protein kaçağı vardı ilk başlar şimdi yok o tansiyonlarima normal diyorlar 14 9 üstüne riskli diyorlar öyle ama bu ara çok 12 9 oluyor 13 9 oluyor bende neye inanacagimi şaşırdım q
Tulayyy- Melikenlbt sen tesbırını elden bırakma mırlaıbı yuksek tutt rabbım omur verdyse yavrularımıza zaten bolursa olsun yassrlar yapack hıcbsyımız yok baska
Sevdaa- Tulayyy- ben tam olarak bu sebepten erken doğum yaptım tansiyon yüksekliği ve idrarda protein kaçağı vardı bebeğinds gelişimi durmuştu üç haftada 200 gram almıştı sadece
Ozlemynss Tulayyy- benimde ikinci gebeliğimde 37.haftada ellerimde ayaklarımda şişlik var diye gittim tansiyon yüksekliği ve idrarda protein kaçağı olduğu için acil sezeryan alındım
Melikenlbt Ozlemynss benimde 13 8 13 9 da oluyor normal tansiyon diyorlar protein kaçağı çok mu yüksekti
Ozlemynss Melikenlbt protein kaçağı vardı ama şuan değerini tam bilemiyorum benim bebeğimin hareketlerinde bi azalma da olmuştu birde kendi ellerim ayaklarım çok şişmişti
Sevdaa- CanselUrgnc düştü canım 100 gram düştü eve çıktık hastaneden sonrada sarılık oldu bir gece kaldı ışın aldı 30 gramda o zaman gitti toplamda 130 gram falan gitti ama çabuk toparladı çok şükür şimdi 3 ayı bitti her ay 800 gram aldı bu zamana kadar
CanselUrgnc Sevdaa- çok şükür iyi canım benimde suyum geldi bugün 35+1 haftalık 2200 kilosu yarın doğum olacak inşallah girmez benimki de kuveze falan
Eceisss CanselUrgnc sezeryan mı olacaksınız be nim de daha 30 haftalık ve suyum geliyor yatış yaptılar şimdi neye göre karar verdiler doğum için
CanselUrgnc Eceisss suanlik normal gözüküyor canım su geldiği için gondermediler yatış yaptılar doğum olmazsa bebede annede zehirlenir dediler 2 doz ciğer geliştirici vurdular