SonguulSevuuk Denizyildizii kızım 37+0 doğdu hemde 2700 ama prematüre değil zamanında doğum dedi doktorum 36 ve altı prematüre canım doktorun kafası yanmış😂
Denizyildizii haklisinesracim 38. Haftadan önce doğan her bebek prematüredir dedi. Sizinki de prematüre dedi yanlış anlaşılacak bişey yok
Suzanne Denizyildizii merhaba başka bir şey sormak istiyorum doğumunuz sezaryen olmuş sanırım suyunuz mu geldi yoksa bebeğin kilosu yeterli görülüp mü sezaryen oldunuz
Denizyildizii Suzanne doktor bebek iri beklemez erken alalım dedi. İlk doğumum da sezaryen o yüzden ikincide sezaryen olmak zorundaydı
Brnaebu Denizyildizii tövbe yarabbim ay hic duymadim 37+4 de dogum yaptim bebegim 3.400 dogdu hicte premature demediler bu iste bir yanlislik olmali kuzum.ne alaka masallah 4 kilo bebek dogmus yahu
Ebru-009 35ten önce doğarsa prematüre sayılır ddler erken doğum riski vardı şuan 33 haftaligiz. İhtimal hala var. 3-4dr. Boyle dedi bize
Elifbrtnn 36+6 yani 37 olacağı zaman kızımı kucağıma aldım ve 2.550 idi :) 4 kilo da prematüre ise :)
CansuDRY Denizyildizii 37′den sonra planlı sezaryenle alıyorlar bebekleri. O zaman birçok bebek prematüre olurdu.