vesilece haziransekiz Hatay’da ama instagramdan ulaştım canım ben docdrmfk yaz çıkıyor Mehmet Fatih karslı
fulyaablaoluyor umutluanneadayi biraz koca kari teknigi olacak ama bende ise yaradi 2 senedir cocuk istiyorduk bizde olmuyordu sonra duydunki iliskiden hemen sonra poponun altina biraz yuksek bi yastik koyup 15 20 dk bekle öyle ben iki üç iliskiden sonra yaptim bide yumurtlama gunlerimde iliskiye girdik şukur şu an 8 haftalik hamileyim bi dene bence
deryarslan00 benguuusk bende öyle bi süredir deniyoruz eşimle yeni evliyim 4. Adetim bitti 2 gün önce. Soranlar oluyor tabi hamileliği yok henüz diyorm hatta benden sonra evlenen bi iki tanıdık hamileymiş sanırım hiç adet olmamışlar evlendikten snra onları da duyunca ben çok strese girdim şimdi. Aslında nette falan 1-2 sene olmaması normalmiş ondan sonra doktor muayenesi deniliyor ama bilemedm bende istemsiz moralm bozuluyor 😔
fulyaablaoluyor deryarslan00 dinleme kimseyi millet bekler once dugun sonra cocuk sonra 2.3. ardi kesilmez onun takma kafana o bilir gelecegi zamani
Kubra3412 umutluanneadayi canım benimde olmuyodu doktora gittim alttan muayene oldum çarpıtacak yumurtaların var 2 günde bi birlikte olun dedi ve böyle devam ettik ve bu ay hamile olduğumu öğrendim sende bi yumurtlama dönemi veya doktora alttan muayeneyle yumurtalarına baktır derim
Zzzzzz6565 umutluanneadayi kesinlikle clife bitkisel macunu denemeni tavsiye ederim instagramdan da araştır öyle al istersen çok faydalı
Kubra3412 umutluanneadayi canım rabbim hayırlısıyla en doğru zamanda inşallah olur benim böyle oldu genelde umudunu kaybetme dualarım hep seninle ❤️
Zzzzzz6565 Allah en kısa zamanda hayırlısyla sağlıkLa nasip etsin inşaallah her şeyin zamanı var ben tam 5 yıl bekledim tam beklemeyi kestiğim zamanda Rabbim nasip etti ki hem bende hem eşimde sorunlar olduğu halde sabret inşaallah olacak🤲🏻
Kocyigitebru umutluanneadayi hiçbirşeyiniz yok maşallah gerçekten stres ve görev gibi olduğu için olmuyor emin ol bende de oldu yalnız bir tek sıkıntı var bende troid çıktı haşimato bu yüzden olmamış sana tavsiyem tiroidin varmı yok mu baktır ilaç veriyorlar hiç bit yan etkisi yok ilaca başla tabi varsa tiroidin hemen hamile kalırsın birde kafandan sil görev gibi olmasın bi süre ara verin İnan olacak birde İnstagram da bir gebenin günlüğü var Ebru diye bir kız mutlaka takip et 😘😘
umutluanneadayi Kocyigitebru ebru ablayı hep takipteyim troid hastasıyım yükselme olmadığı için ilaç bile kullanmıyorum hep 1.8 2019da tek 3.5 çıkmıştı o kadar onun dışında hep böyle bazen 2 olur onun dışında hep 1.5 felan ☺️
bebekveannesiii umutluanneadayi ters rahimlilerin ilişkiden sonra yüz üstü yatması gerektiğini duydum canım dene bence bunu. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Kubrak1993 umutluanneadayi canim hiç kafana takma biz 3.5 yıldır istiyorum bı sorunumuz da yokdu olmuyodu ama beklemedigim bı anda hamile kaldım Allah aratmasın inşallah tamamen kafada bitiyo görmediğimiz yapmadığınız şey kalmadı üzülme kafanı rahat tut takmamaya çalış kafanı bosalticak biseyler yap ben işe girdim 3 ay sonra hamile olduğumu ogrendim