Liyalina 28 subat hastaneye gittim sağ ayak dönük dedi poszyna baglida olablr dedi bugunde gittim sol ayak dönük ufak sorun var dedi bisey anlamadım sizce inanmalimiyim doktora yarinda baska doktora randevu aldim kafam karışık 22+5 gunluk gebeyim
Smyye1B Liyalina Bize de dediler emin olmak için 4 farklı doktora gittim. Hepsi aynı şeyi söyleyince emin olabildik.
PamirMira Liyalina bence perinatologa gitmelisin canım için rahat etmesi için detaylıya girdin mi girmediysen randevunu detaylı bakan bi perinatologdan al uzun uzun detaylı baksın
Liyalina RaYaRY aynen inşallah biseyi yokdur dua edermsnz bize rica etsem 😔 kac gündür kafamda çıkmıyor
RaYaRY Liyalina Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım 💕 Evlat büyütmek gerçekten çok stresli rabbim gönlünüze ferahlık versin
Smyye1B Liyalina Pev(çarpık ayak) sendromlu dediler. 2 kere detaylı ultrasona girdim kesinleşsin diye.
Smyye1B Liyalina 23 haftalığız daha çok şükür tedavisi varmış doğumdan itibaren alçılama ile 😇 inşallah sizin sadece duruş bozukluğuna bağlıdır. Tavsiyem sizde tek doktora bağlı kalmayın araştırın en iyisini bulup ona gidin 😇
Kendineanne Liyalina içe mi dönük dışa mı o da çok önemli bana hamileyken böyle bişey demediler detaylıda da çıkmadı son haftalar hasta oldum ateşim çıktı bebeğin suyu azalmış azalınca ayağı eli ne pozisyondaysa öyle kalmış doğum için de bekledik biraz çocuk doğdu sağ ayak dışa doğru yeni doğanı baktı ortopedi baksın dedi o da baktı içe dönük olsa sorun olurdu ama dışa dönük takip edelim ama anne karnında ki duruş bozukluğu sebebiyle olmuş geçer dedi. Öyleyse bile anne karnında yapılacak bişey yok maalesef doğunca ya egzersiz veriyolar ya da alçıya alıyorlar çok geçmiş olsun
Fatma_6868 Liyalina banada aynısı dediler ayrıntılı ultrasyonda ,, çok ağldım sızladım ilk gebeliğim birde sonra başkaa bi dokotra gittim öle bişey yok pozisyonelmiş korkma yani ama başka bi dokotrada git yinede aklında kuşku kalmaz
Irem2veysel Liyalina ayrıntılı ultrason a gir canim 1 doktorun dediginede inanma gerekirse 3. 4 doktora git
Smyye1B Liyalina Arkadaşlarında dediği gibi perinatolji bölümüne gitmenizde de fayda var bebeğe detaylı bakılıyor. Ben detaylı ultrasona girdiğimde öğrenmiştim 20.ci haftaya kadar herşey normaldi. Eğitim ve araştırma hastanesinde öğrendim sonra kendi doktoruma gittim daha sonra öneriler oldu başka bir kadın doğum doktoruna gittim orasıda kadın doğum profesörüne yönlendirdi oda evet böyle diyince çaresini araştırmaya başladım.