Betusgani sendekimsinnn İnsaAllah bizim de kesinleşir sonradan değişmez, daha cinsiyeti belli değilken bir sürü şey aldım, o gün öğrendikten sonra bi ton şey alırım ertesi kontrolde değişirse büyük şok 😂
sendekimsinnn Betusgani valla benimki değişse çokta üzülmem yani 😂ya tabi hayırlı ve sağlıklı olsun da
hunilimom Kebelekim benim de hep gönlüm kızdan yanaydi bir kızım var bir tane daha olucak insallah Allah sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻 Kız çocuğu bambaşka
Zehragniken Aleynatekin valla bize neredeyse net konuştu %95 az değil. Ama bende ne olur olmaz 2 hafta sonra gidip kesinlestiricem
melekzehra sendekimsinnn normalde 7 Eylül’de doğum yapacam ama ilk gebeliğimde sezeryan Doğum olunca 8. Ayın sonunda olur
sendekimsinnn Kebelekim bende çok istiyorsum kızım olmasını ama nasip sağlıklı ve hayırlı olaunda gerisi önemli deil inşallah bidahaki sefere nasip olur hayırlısıyla
Goncagl15 15 haftalığım 26 agustos doğum diyor bakalm hayırlsıı 14 haftada kız dedi doktorum değişme ihitmali varmıdır sizce ilk gebeliğim heycanlıyım alışveriş yapmayı istiyorum 🥰
KBTd Goncagl15 benimde 26’sı banada %90 erkek dedi bacak arasını net gördük ama ama 16’da netleştiririz dedi o yüzden bekliyorum bende 🤍
mucizebebekkkkk sendekimsinnn ilk kızım gibi erken gelmezse 26 Ağustos görünüyor :) 11 haftalikken yapısal olarak kız gibi görünüyor demisti doktorumuz ama yarin kesin belli olur bakalim
Kebelekim T-N66 16 haftalıgım kıza benziyor dedi Doktorlar ama bakalım yarın tam belli olur sanırım 🥰