Deletedmom_85 Bebegimizolsundu bende zor tutuyorum kendimi almasaydım erkenden dedim evde olunca insanın yapası geliyor 😄 ama bu sefer kararlıyım Aaaaa 😱 kötü düşünme hemen hayırlısı olsun inşallah ❣️
turefb Tomrishatun çok hafif bi silik çizgi var evet, ben de ilk test yaptığımda böyleydi, silikti baya, ertesi gün hastaneye gidip ultrasondan bakmıştı doktor direk keseyi gördü, 6 haftalık hamilesin demişti🤗
Tomrishatun turefb oo benim daha adetime 4 gun var ama varmi bilemedim açıkçası heveslenmek istemiyorum
Svcnvebebegi Tomrishatun vardır canım. Ben adetime 4 gün vardı yaptım tek çizgi çıkmıştı. Yok diye üzüldüm hatta. Sonra 1 gün kala yaptım. Ikinci çizgi silik bir sekilde cıktı. Şuan 6+3 haftalık hamileyim. Allahtan umut kesilmez. Inşallah sizede nasip olur
Mavidunyamm Tomrishatun var bence. Resmi birde siyah beyaz yapar mısınız belki orda ince bi cizgi belirir
Tomrishatun Mavidunyamm yaptim var ince çizgi ama bilemedim canim ya bu testler böyle cikinca benim hevesim kaçıyor sağlıksız olacak diye kurtaj kimyasallar olan biri olarak
Yabangulu1326 Tomrishatun erken gebelik testi mi yapmistiniz erken gebelik testi yanıltıyor canım normal kaset testlerden yapın benim adetime 6 gün vardi erken gebelik testi yaptim cikmadi ertesi gün normal kaset test yaptim cikti 5 gün kala ama testine göre var gibi görünüyor cok ince duruyor 🤗❣️
Tomrishatun Yabangulu1326 erken gebelik yaptim canim aslında pekte umudum yok olursan çok şaşırırım acikcasi
Ismimikabuletmiyo Tomrishatun ay yavrum yaaa içini çıkarmis bide cihazin😍 belli belirsiz bir renk var sanırım benimde ikinci cizgim cok silinikti 2 haftalik hamile oldgmu ogrenmistik tekrar bi test al yada kan ver kesin olsun
Tomrishatun Ismimikabuletmiyo kiz ne yavrumu 😁 ben senin teyzen yaşındayım oyle çekeyim dedim olursa olur olmazsa olmaz nasip işi adet gününü beklerim gelmezse gider kan veririm acıma yani bacim 😁
Tomrishatun Ismimikabuletmiyo kiz ne yavrumu 😁 ben senin teyzen yaşındayım oyle çekeyim dedim olursa olur olmazsa olmaz nasip işi adet gününü beklerim gelmezse gider kan veririm acıma yani bacim 😁
Ismimikabuletmiyo Tomrishatun acıma degil net görme çaban cok hosuma gitti benim😀 bu arada olsun her kadin bebek gibi yasi farketmez😂😂😂
Tomrishatun Ismimikabuletmiyo bende açıp bakayim dedim kızlar oyle yapıyor diye 😁😁 suan test çöpte zaten bekletip napcam hakkımızda hayırlısı olsun
gamzebngaa_dmr Tomrishatun var canım ben gördüm hamilesin sen benimde böyle olmuştu ilk erken yapmıştım böyle çıkmıştı hatta seninki fotoda çıkmış benimki fotoda değil çıplak gözle görülüyordu
Tomrishatun gamzebngaa_dmr çıplak gözle daha iyi görülüyor hatta şuan daha net görebiliyorum kuruma çizgisimi varmi yok mu anlamadık