Svcnvebebegi benito yakından bakınca hayalet bit çizgi var canım. Bence var. Adetine 1 gün kala tekrarla istersen. Yafa direkt kan ver. Garanti olur en azindan
benito Svcnvebebegi inşallah vardır tabii ki ama ben fotoda göremedim. Dediğiniz gibi tekrarlamak gerekebilir testi. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Limonzeytin Silik çzgi göremedim ben. Çizgi silik bile olsa pembemsi olması lazım beyazımsı ise negatf oluyor gerçi daha erkende olablr test için ama adet olmazsanz gidip kan verin en garanti sonuç hayrlısı olsn
Tomrishatun Limonzeytin aynen bakalım çok kapılmiyorum böyle nasip ne zaman olur bilemeyiz allah lhayirlisi nasip etsin
Limonzeytin Tomrishatun Kesnlkle nasp gerçekten benm tüp bebek sağlk sorunumz yoktu sdce eşimin görevlere çok gitmesnden dolayı eve fazla gelemiyordu zaman skntmz olnca tüp bebek yaptrdk 2 aynı kalite embriyo konuldu 1tanesi tuttu kesnlkle nasip bu işler herşeyn vakti zamanı var buna inandım hep nasip oldu şükür her isteyene versn rabbim bu mucizeyi😊🤲
Tomrishatun KADER743 adetime 4 gun var bende anlamadım adet olmazsak denerim tekrar teşekkür ederim canım
Tomrishatun Deletedmom_85 benim normal canim yas 43 kurtaj kimyasal tup bebek hepsi tutmayınca haliyle ne yapacaklarını bilmiyorlar artık biraz daha deniyeyim 3 4 ay sonra tup bebek için gideceğim tekrar
Deletedmom_85 Tomrishatun profilde ki sen misin yoksa 😊 geçen daha genç biri vardı sanki profilde ben mi yanlış gördüm
Bebegimizolsundu Deletedmom_85 kız aldın mı testini dün bende eczaneye uğradım şimdiden yaparım diye almadım alsam mı almasam mı kaldım hatta kapıda sonra boşver dedim çıktım😂🤣 Kayınvalidem rüyasında beni hamile görmüş bugün söyledi tersi mi olacak ki 😵 @Tomrishatun hayırlı olsun bebiş ben de gördüm 🥰 adetin ne zamandı biz de mi yapsak ki🤣
Deletedmom_85 Tomrishatun ask olsun öyle demek istemedim 19 20 yaşında gibi gençten bahsettim 😊 başkasıyla karıştırdım herhalde. Gayet güzel ve zarifsiniz maşallah
Deletedmom_85 Tomrishatun belki de başka fotoğrafınız vardı gözüme ekstra Bi genç geldinizn ne güzel işte 😉
Deletedmom_85 Bebegimizolsundu bende zor tutuyorum kendimi almasaydım erkenden dedim evde olunca insanın yapası geliyor 😄 ama bu sefer kararlıyım Aaaaa 😱 kötü düşünme hemen hayırlısı olsun inşallah ❣️
Mucizebb Tomrishatun Bende gördüm cnm insalh bı kaç güne DHA koyulaşır rabim isteyen herkese anne olmayı nasip eder inslah