Genel anestezi yaptım ilk doğumumu ve beni tek zorlayan şey doğum sonrası öksürük olmuştu yine aynı sey olacak diye aklım çıkıyor. Crp değerim cok yükselmişti acil doktoru ciğer enfeksiyonu kaptığımı söylemişti.İnsallah bu seferki öyle olmaz ve çabuk toparlanırım küçüğüm daha 2 bucuk yasında ve ona yetemeyeceğim diye çok korkuyorum ağlayarak geçiyor son günlerim.Dualara sığındım sizdende dua bekliyorum Allahın izniyle yavrumu sağ salim kucağıma alayım insallah 🤲🏼🥺

Sessizprofil genel anestezi çok çok riskli doğum için çünkü o anestezik madde bebeğin kanına karışabilir ve bebeğin hayatına neden olabilir. Doktorlar kesinlikle önermiyor. Hasta çokk ısrar ettiğindeyse bebeği hemen çıkartabilmek için dalıyorlar resmen. O yüzden lütfen genel değil epidural olun eğer sezeryan olmanız gerekiyorsa, çünkü bebeğiniz için gerçekten çok riskli.

_aren belden uyuşturmayı kaldırabilceğimi düşünmüyorum panik atak geçiriyorum hamileliğimin başındada yüksek tansiyon vardı o sebeple doktorumda önermedi 🥺

Sessizprofil haklısın panik atağın için biraz nefes egzersizi yapsan kendini sakinleştirsen gerçekten epidural çokk daha iyi. Bende genel anesteziyle bir ameliyat geçirdim ve sonrasında olan ciğer ağrısı ameliyattan daha kötü. Senin ve bebeğinin sağlığı için bunu bir düşünmeni tavsiye ederim inşallah sağlıklı kolay bir doğum olur 🙏🏼

Sessizprofil benimde cuma günü canm bebişlerin doğum tarihi aynı olcak benimde 3 yaşında kızım var kızımda genel olmuştu bunda spinal olcam sakin olmaya çalış rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bu stresini çocuğuna yansıtma onuda huzursuz edersin benim gibi içine sinmiyorsa çocuğunu kendinle götür seninle kalsın ben öyle yapıcam gözünün önünde olur için bi nebzede olsa rahat olur ☺️