irem44 5+3 üm tüp bebek bizimki keseyi gordük ins kalp atisini da gorurusuz ins saglikli bir gebellik geciririz kizlar
Pelin06 s_sila evet şükür gördüm bende bebeği 6+2 de gittim gözüktü kalp atışıda var dedi dinletmedi bana ama varmış. Şükür Allaha. Doktorun bir kelime hatası insanı stres yapmaya yetiyor malesef.
Pelin06 s_sila benimde bir oğlum var sonrasında 8 haftalık kalbi durdu şimdi 3 ay sonra tekrar gebe kaldım umarım saglıklıdr banada dua edermisiniz şimdi 6 haftalık olduk bakalım😊
Teachernry yased kesinlikle öyle canım banada yazar mısın umutla bekliyor olacağım biz genetik test ve trambofili paneli yaptırmıştık
yased Teachernry buraya yazarım yarın canım sen gördün mü kalp atışını ve testlerden bir şey çıktı mı
Teachernry yased canım yok çarşamba günü gideceğim ben umarım görürüm içim rahatlar , yok çok şükür bir problem çıkmadı
Yabangulu1326 TBeyza 27 yasindayim 1 düşük 2 cocukla 4. defa hamile kaldim 4+6 yiz uygulamaya göre ama daha doktora gitmedim keseyi ve kalp atisini gorebilmek icin bekliyorum sali günü gidip doktora görünecem inşallah tam detayları öğrenirim 🤗🌺
Lsvda Merhaba☀️ 28 yaşındayım bugün doktora gittim 5 haftalık olduğunu söyledi görünmez ama bi şansımızı deneyelim diye karnımdan ultrasonla bakti ama keseyi henüz göremedi 10 gün sonra tekrar gelmemi istedi.
Aslim34 Lsvda 5+3te gittim karnımdan göremedi alttan muayene etti göremeyince orda keseyi de bebeği de gördük
Liliumom TBeyza 24 yaşındayım 5 haftalık gebeyim, 4 haftalıkken öğrendim doktora gittim daha çok yeni olduğu için kese görünmüyor 7 martta gel dedi, pazartesi gideceğim bakalım çok heyecanlıyım 🥰🥰♥️
Birboncukannesi TBeyza 23 yaşındayım 2.gebeliğim 5+4 haftalığız keseyi gördük bebeği göremedik haftaya tekrar kontrol inşallah
Minigim38 TBeyza 22 yaşındayim 3,5 aylık evliyim bebisimide 5 gün önce ögrendim bugün 5 haftalik olmusuz🥰🥰belirtimde agızda metalik tat ve kasık agrısıydı adet günümde test aldım dayanamadım yaptım kıpkırmızı cıkti ben burdayım annecim diyodu😍😍
minigiminannesi03 Minigim38 inşallah bende görürüm bebisimi merak ediyorum uygulamaya göre 4+2 suan doktor ne diyecek bakalım
Teachernry yased canım bende kalp atışını duydum elhamdülillah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️😍